معرفی وبلاگ
فعالییت سازمان زنان انقلاب اسلامی در پی انسجام و هماهنگی و شناسایی زنان فعال منطقه بسته به مهارت و توانمندیی انها در جهت رفع نیازمندرهای زنان ان منطقه . خواهرم بسته به نیاز فکری و روحی و مادی خود با ما هم سخن شو بهترین خوبی ها نزد زنان است امام صادق(ع) باهم شویم ،یکی شویم درمانی برای دردی شویم ............ آن لحظه اي كه زن در خانه خود مي ماند و (به امورزندگي و تربيت فرزند مي پردازد)به خدا نزديكتر است.حضرت زهرا (س)
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 2089030
تعداد نوشته ها : 1572
تعداد نظرات : 178
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

پياده روي

ارزان ترين ورزش دنيا!

 

به عقيده بسياري از افراد، پياده روي كاري كسالت آور است اما اگر به چشم تمرين ورزشي به آن نگاه كنيد ديگر به نظرتان بي فايده و كسالت آور نخواهد آمد. ضمن اين كه با چند روش ساده مي توانيد مقداري هيجان را به آن اضافه كنيد. به عنوان مثال مي توانيد هنگام پياده روي آهنگ مورد علاقه تان يا آهنگ هاي انرژي بخش را گوش كنيد، رفتن از مسيرهاي مورد علاقه تان يا انتخاب مسيرهاي جديد كه براي تان تازگي داشته باشد نيز گزينه مناسبي است. همچنين اگر مسير خانه تا محل كارتان خيلي دور نيست و مي توانيد بدون ماشين اين مسير را طي كنيد، پياده رفتن اين مسير را امتحان كنيد تا علاوه بر اين كه با نشاط بيشتري به محل كارتان مي رسيد، آخر ماه شاهد كاهش وزن قابل توجهي باشيد.

 نگاه طرفداران: پياده روي يكي از ارزان ترين ورزش هايي است كه مي توان انجام داد. يكي ديگر از مزاياي اين ورزش اين است كه هم مي توان اين ورزش را به همراه ساير دوستان يا اعضاي خانواده انجام داد و هم به تنهايي بنابراين اين ورزش وابسته به ديگران نيست و با همراهي نكردن آن ها نيز خللي در برنامه منظمي كه درنظر گرفته ايد ايجاد نخواهد شد.

 

نگاه منتقدان: يكي از مشكلاتي كه بر سر راه علاقه مندان به اين ورزش وجود دارد اين است كه در بسياري از روزهاي سال به دليل آلودگي هوا يا سرد شدن يا گرم شدن بيش از حد هوا نمي توان مطابق برنامه ريزي عمل كرد و بايد در خانه ماند.

دوشنبه شانزدهم 5 1391 11:25

 

انتخاب جنسيت فرزند به دلخواه ،از دير باز، يكي از آرزوهاي بشر بوده است.چه بسا خانواده هايي كه به علت نداشتن يكي از دوجنس ( خصوصا فرزند پسر) دچار مشكلات فراوان شده اند و يا خانواده هايي كه سالها به اميد داشتن يكي از دوجنس تعداد زيادي بارداري را يكي پس از ديگري و با فاصله كم داشته اند ولي نتيجه مطلوب بدست نيامده است و نه تنها سلامت مادر را به خطر انداخته است بلكه هزينه زيادي را براي خانواده به دنبال داشته است در جوامع امروز هم كه تنظيم خانواده به خوبي رعايت مي شود اهميت تعيين جنسيت بيشتر خود را نشان مي دهدو خانواده ها اكثرا مي خواهند دو فرزند و از هر دو جنس داشته باشندو اين اهميت تعيين جنسيت را در تنظيم خانواده و كاهش هزينه هاي مربوط به تعداد فرزندان نشان مي دهد. اما

تعيين جنسيت چگون امكان پذير است ؟

نام من پروين ترابي نيا كارشناس مامايي وكارشناس ارشد آموزش بهداشت از دانشگاه تهران هستم واز سال ۱۳۷۳ در زمينه تعيين جنسيت بررسي و مطالعات بسياري داشته و پس از آزمونهاي فراوان و با گرد آوري تمام مواردي كه مي تواند به گونه اي در زمينه تعيين جنسيت موثر باشد تجربيات فراواني در اين راه كسب نموده ام و در حال حاضر براي بيماران و مراجعه كنندگان خود با اطمينان بيش از ۹۵٪ تعيين جنسيت قبل از بارداري انجام مي دهم در اينجا چكيده اي از روشهاي گو ناگون انتخاب جنسيت را شرح مي دهم :


اين روشها شامل:

 

 ۱-روش تغذيه اي ومصرف داروهاي تنظيم كننده

 ۲ -زمان بندي 

 ۳- روشهاي مقاربت

۴- تغيير PH محيط واژن

۵-  تشخيص بر اساس سن مادر و ماه بارداري مي باشد

سه شنبه دهم 5 1391 10:6

سونوگرافي سه بعدي يك روش سونوگرافي پزشكي است كه اغلب در مورد سونوگرافي حاملگي و با استفاده از تصاوير سه بعدي جنين كاربرد دارد . به طور كلي ، چندين روش براي تشخيص اولتراسونوگرافي در حاملگي وجود دارد كه متداولترين آن سونوگرافي دو بعدي است . در سونوگرافي سه بعدي ، برخلاف سونوگرافي دو بعدي كه امواج صوتي مستقيما فرستاده مي شوند ، امواج از زواياي مختلف تابانده شده و دريافت مي گردند . لذا ، تصاوير سه بعدي و دقيق تري از جنين به دست مي آيد. استفاده كلينيكي اين روش سونوگرافي عمدتا در مورد تحقيقات پزشكي روي جنين است ، گرچه اخيرا كاربرد بسيار محبوب و متداولي در بين خانم هاي حامله حتي در بين خانم هاي آمريكائي پيدا كرده است چون استفاده از آن باعث ارتباط عاطفي قوي تري بين مادر و جنين مي شود . تكنيك سونوگرافي چهار بعدي مشابه سونوگرافي سه بعدي است با اين تفاوت كه در سونوگرافي چهار بعدي تصاوير تاخير ندارند و در زمان فعلي حركت جنين گرفته مي شوند .
اگرچه هيچ شواهدي مبني بر مضر بودن سونوگرافي سه بعدي و چهاربعدي در دست نيست ولي انجمن سونوگرافي آمريكا توصيه مي كند كه اين نوع سونوگرافي ها فقط در مواردي كه كاربرد دارند ، انجام شوند . گزارش طبيعي و نرمال سونوگرافي سه بعدي و چهار بعدي در حاملگي نبايستي اين تصور كاذب را براي مادر و پزشك ايجاد كند كه هيچ نوع مشكلي براي جنين وجود ندارد و انجام آزمايشات پره ناتال( مراقبت روتين بارداري ) براي تمامي خانم هاي حامله جدا از انجام اين سونوگرافي الزامي است . بهترين زمان انجام سونوگرافي سه بعدي و چهار بعدي در بارداري ، بين هفته 24 تا 32 حاملگي است تا بتوان ناراحتي هاي مادرزادي جنين از قبيل لب شكري ، كام شكري ، اسپاينا بيفيدا ( نقايص ستون فقرات و نخاع جنين ) و مشكلات مادرزادي قلب جنين و نقايص اندام جنين نظير چند انگشتي و پا چماقي و غيره را با آن تشخيص داد .
در مورد تعيين جنسيت جنين ، سونوگرافي سه بعدي و چهار بعدي در هفته 16 حاملگي با دقت بسيار بالائي تا حد 99% مي تواند جنسيت جنين را تشخيص دهد كه دقت بسيار بالاتري در مقايسه با سونوگرافي دو بعدي محسوب مي شود .
در آينده پيش بيني مي شود كه سونوگرافي سه بعدي جزئي از مراقبت هاي بارداري روتين و ضروري محسوب شود و حتي بيمه ها آن را پوشش دهند . سونوگرافي سه بعدي كه در حال حاضر براي تعيين ناراحتي مادرزادي قلب مفيد است ؛ ممكن است در آينده نزديك براي تعيين اختلالات عصبي جنين و احتمال وجود فلج مغزي در وي بكار رود .
انجام سونوگرافي سه بعدي و چهار بعدي احتياج به پر شدن مثانه ندارد ولي بسياري از مراكز سونوگرافي براي گرفتن تصاوير دقيق تر از جنين به خانم هاي حامله پيشنهاد مي كنند كه از حدود 1 تا 2 هفته قبل از انجام سونوگرافي خانم مقادير كافي آب ( 32 اونس در روز ) مصرف كند.

* دكتر مريم لطفي زاد
جمعه ششم 5 1391 11:45

 

بيمار يهاي مغز و اعصاب
در برخي بيماريها، ميتوان با استفاده از داروهايي كه اثر طولاني مدتتري دارند و نيز استفاده از ١ يا ٢ دز
دارو، به جا ي مصرف ٣ دز منقسم، بيماري را كنترل كرد و در عين حال روزه هم داشت . برخي بيماريهاي
مغز و اعصاب از اين جمله اند.
اما دكتر كتايون عليخاني، متخصص مغز و اعصاب اين گونه هشدار ميدهد كه در برخي از اين بيماران، مانند افراد مبتلا به صرع، مصرف سر وقت و به موقع داروها ي ضد تشنج در طول شبانه روز الزامي است و مصرف داروهاي آهسته روش پاسخگو نيست.
به همين علت روزه گرفتن براي اين بيماران توصيه نميشود؛ به خصوص اينكه تغييرات قند خون ، املاح و الكتروليت ها در بدن، بر آستانه تشنج بيمار تاثيرگذار است . به گفته متخصصان مغز و اعصاب، ٩٩ درصد
بيماران مبتلا به صرع به همين دلايل، قادر به روزه داري نيستند.

اما در بيماران مبتلا به ام-اس كه مشكل خاصي ندارند، چون گرفتاري آنان عمدتا در سيستم اعصاب مركزي
است، هيچ منعي براي روزه داري وجود ندارد ؛ با اين حال، بهتر است قبل از روزه داري با پزشك معالج خود در اين باره مشورت كنند.
گرسنگي طولاني مدت، ممكن است در برخي بيماران مبتلا به سردردهاي ميگرني، سبب عود حملات آنها شود . بنابراين بيماران ميگرني با علايم شديد و يا ميگرنهاي پيچيده با علايم مغز و اعصاب نميتوانند روزه بگيرند .
ولي بيماران تحت درمان، ميتوانند بدون نگراني در ايام ماه مبارك رمضان روزه بگيرند.

پنج شنبه پنجم 5 1391 6:31

بيماران اعصاب و روان و روزه داري

روزه در بيماريهاي اعصاب و روان

بيمار يهاي رواني
دكتر مصطفي نجفي، فوق تخصص روان پزشكي كودك و نوجوان، در مورد اين كه آيا بيماران اعصاب و روان هم ميتوانند روزه بگيرند، بسيار خوش بين است : روزه داري در بيماران مبتلا به اختلالات رواني خفيف علاوه بر جنبه هاي مذهبي، به عنوان يك شيوه روان درماني و تغيير رفتار محسوب شده و سلامت رواني آنها را تقويت ميكند. با ا ين حال، رعا يت احتياط از توصيه هاي موكد ايشان براي اين بيماران است : اين بيماران بايد علاوه بر تغذيه مناسب، برنامه ريزي خاصي براي مصرف داروهاي خود در افطار و سحر نيز داشته باشند ، چرا كه اگر درمرحله بهبود باشند، اما تغذيه مناسب نداشته باشند، از نظر مكانيسمهاي تطابق رواني ضعيفتر عمل كرده وبه خوبي نميتوانند با شرايط خاص اين ماه و تغييرات به وجود آمده در برنامه روزانه شان، كنار بيايند . در نتيجه ممكن است با عود يا تشديد علائم بيماري مواجه شوند . به همين دليل توصيه ميشود اين قبيل بيماران از روزه داري مستمر يك ماهه خودداري كنند . به گفته دكتر نجفي، روزه داري براي بيمارا ن مبتلا به اختلالات رواني حاد، مضر است، بنابراين از لحاظ شرعي
نيز منع دارد.

چهارشنبه چهارم 5 1391 18:30

بيمارا ن گوارشي و روزه داري

 

روزه در بيماري هاي گوارشي
بسياري از افراد به دليل اندكي ناراحتي گوارشي، از روزه گرفتن اجتناب ميكنند، در حالي كه با رعا يت چند نكته تغذيه اي ميتوان اين عوارض را به حداقل خود رساند . دكتر مظهري به اين افراد توصيه ميكند مصرف موادغذايي سرخ كرده، پر از ادويه، روغن و شكر بالا را كنار بگذارند. به گفته ا ين متخصص تغذيه، از آنجا كه در هنگام روزه داري، اسيديته معده بالا ميرود، مصرف اينگونه مواد ميتواند احساس سنگيني در معده، ترش كردن و ديگر مشكلات گوارشي را به همراه داشته باشد . در عوض موادغذايي حاوي فيبر نظير ميوه و سبزيجات ميتوانند از توليد بيش از اندازه اسيد در معده جلوگيري كنند.
كساني كه هپاتيت مزمن دارند كه به سيروز كبدي منجر شده، نبايد روزه بگيرند؛ زيرا كبد قادر به ساخت گلوكز از گليكوژن نيست و گرسنگي در اين افراد باعث مي شود قند خونشان به شدت پايين بيايد.
دكتر ناصر ابراهيمي درياني، فوق تخصص گوارش و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران هم در
مورد كساني كه زخم معده و اثني عشر دارند، چنين ميگويد: به هيچ عنوان ثابت نشده گرسنگي باعث ايجاد زخم پپتيك شود؛ گرچه در بيماراني كه زخم فعال دارند يا پيش از اين دچار عوارض اين ز مها ، مانند تنگي و خونريزي از معده و دستگاه گوارش شده اند، روزه گرفتن مخاطره آميز خواهد بود و نبايد روزه بگيرند دكتر درياني به افرادي كه سابقه زخم اثني عشري دارند كه زخم آنها به خوبي ترميم شده، توصيه ميكند در سحر يا افطار يك عدد امپرازول يا يك عدد رانيتيدين مصرف كنند و روزه خود را بگيرند.
اين عضو هيأت علمي در مورد سوء هاضمه كه با عوارضي چون ترش كردن و سوزش پشت جناغ همراه است و همچنين رفلاكس (بازگشت اسيد معده به مري) راههايي را پيشنهاد ميكند كه با رعايت آنها به راحتي ميتوان روزه داشت: اين افراد بايد افطار و سحر كم ميل كنند و بلافاصله بعد از افطار به حالت درازكش نخوابند. ضمن اينكه بعد از افطار سيگار نكشند . همچنين افرادي كه دچار اين مشكلات هستند، بايد از خوردن غذاهاي پرچرب و ادويه دار، سس (به خصوص سس گوجه و آب گوجه)، مركبات، شكلات، ترشي ها، قهوه و ... پرهيز كنند.
مطالعات نشان داده برا ي كساني كه دچار كوليت و يبوست شديد هستند، بيماري اي كه با عوارضي چون درد شكمي، احساس دفع (مدفوع شل يا سخت و تكه تكه ) و تغيير در دفعات و قوام اجابت مزاج، نفخ زياد و گاه احساس پري همراه است، گرفتن روزه زيان آور است.
افرادي كه ناقل هپاتيت B هستند نيز دسته ديگري از بيماران هستند كه بايد در مورد بي خطر بودن روزه توجه لازم را به خرج دهند . دكتر درياني، درباره اين دسته از بيماران هم ميگويد : در صورتي كه آنزيمهاي كبدي اين بيماران بالا نباشد، به عبارتي بافت كبد آنها دچار مشكل نشده باشد، گرفتن روزه منعي ندارد. اما كساني كه هپاتيت مزمن دارند كه به سيروز كبدي منجر شده، نبايد روزه بگيرند؛ زيرا كبد قادر به ساخت گلوكز از گليكوژن نيست و گرسنگي در اين افراد باعث مي شود قند خونشان به شدت پايين بيايد

چهارشنبه چهارم 5 1391 10:53
X