معرفی وبلاگ
فعالییت سازمان زنان انقلاب اسلامی در پی انسجام و هماهنگی و شناسایی زنان فعال منطقه بسته به مهارت و توانمندیی انها در جهت رفع نیازمندرهای زنان ان منطقه . خواهرم بسته به نیاز فکری و روحی و مادی خود با ما هم سخن شو بهترین خوبی ها نزد زنان است امام صادق(ع) باهم شویم ،یکی شویم درمانی برای دردی شویم ............ آن لحظه اي كه زن در خانه خود مي ماند و (به امورزندگي و تربيت فرزند مي پردازد)به خدا نزديكتر است.حضرت زهرا (س)
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 2083800
تعداد نوشته ها : 1572
تعداد نظرات : 178
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

هوا داغ و بازار بدحجابي داغ

 


زني كه خود را آراسته مي‌كند و با حركات زشت و زننده وارد اجتماع مي‌شود، باعث ارضاي خواسته‌هاي شهواني مردان هوسران مي‌شود. در حالي كه حجاب زن را در امنيت قرار مي‌دهد تا دست هرگونه سوء‌استفاده شهواني از خود را كوتاه كند


 

بدحجابي

 

با رسيدن فصل تابستان و گرماي هوا، معضل بدحجابي و حضور زنان با پوشش‌هاي نامناسب در محيط بيرون از خانه به صورت جدي‌تر مطرح مي‌‌شود. زيرا در فصل زمستان به دليل سردي هوا كسي فرصت عرض اندام ندارد اما در تابستان بررسي اين مسئله قابل تامل است. اين موضوع به حدي جدي است كه گاه در سطح شهر با بي‌حجابي و فساد جنسي مواجه هستيم. چنين افرادي با رعايت نكردن حجاب در محيط اجتماعي حقوق شهروندي را زير پا گذاشته‌اند.

در جامعه ما حجاب از آنجا كه موضوعي ديني و شرعي است از اهميت فوق العاده اي برخوردار است و عدم توجه به آن تبعات اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و حتي سياسي را به دنبال دارد. دستورات صريح ديني ما بر حفظ حجاب زنان كه تقريبا نيمي از جمعيت جامعه را تشكيل مي دهند تاكيد دارد و از آنجا كه در تنظيم روابط زن و مرد نقش دارد، مي توان حجاب را به همه افراد جامعه مربوط دانست.

حجاب زن موجب مي‌شود تا شخصيت انساني زن و كمالات و تفكرات او مطرح شود نه جسم و ظاهر فيزيكي وي.

زني كه خود را آراسته مي‌كند و با حركات زشت و زننده وارد اجتماع مي‌شود، باعث ارضاي خواسته‌هاي شهواني مردان هوسران مي‌شود. در حالي كه حجاب زن را در امنيت قرار مي‌دهد تا دست هرگونه سوء استفاده شهواني از خود را كوتاه كند. براي محكم شدن بنيان خانواده و داشتن روابط سالم اجتماعي نياز است كه زنان جذابيت‌ها و زيبايي‌هاي ظاهري خود را بپوشانند تا هم خود از آسيب‌هاي خانوادگي و اجتماعي مصون بمانند و هم افراد جامعه با فراغ بال و به دور از خواسته‌هاي نفساني با يكديگر ارتباط برقرار مي‌كنند.

زني كه خود را آراسته مي‌كند و با حركات زشت و زننده وارد اجتماع مي‌شود، باعث ارضاي خواسته‌هاي شهواني مردان هوسران مي‌شود. در حالي كه حجاب زن را در امنيت قرار مي‌دهد تا دست هرگونه سوء استفاده شهواني از خود را كوتاه كند

خودنمايي و خودآرايي هم به ديگران لطمه وارد مي‌كند و هم مايه انحطاط و ابتذال يك جامعه مي‌شود. در چنين جامعه‌اي مردها دائما در معرض تحريكات جنسي قرار دارند و زنان نيز علاوه بر مشكلاتي كه برايشان پديد مي‌آيد، بخشي از هزينه و وقت خود را بايد صرف خودنمايي كنند. بي‌شك رعايت حجاب و عفاف يك موضوع شرعي و از ضروريات دين است و از سوي ديگر بي حجابي و بدحجابي در قانون جرم است و از طرفي بدحجابي آثار منفي اجتماعي فراواني را در بر دارد.

بدحجابي

 

اما آنچه تحقيقا مي توان به عنوان فلسفه حجاب ذكر كرد آثار فردي و اجتماعي آن است. مصونيت زن در مقابل نگاه هرزه مردان هوسباز و به تبع آن احساس امنيت رواني براي او و در نهايت ارتقاء امنيت و آرامش رواني جامعه، افزايش قدر و منزلت زن در خانواده و اجتماع، استحكام بنياد خانواده و به دنبال آن استحكام و استواري جامعه، كاهش گناه و بي‌بندوباري و... از جمله آثار مثبت رعايت حجاب مي باشد. در حالي كه امروز در اجتماع ما آنچه اعم از فساد و بي بندوباري و هرزه گي شاهد هستيم، مربوط به آن تعداد از افراد جامعه است كه با سهل انگاري و يا عمدا با زير پا گذاشتن حدّ و حدود شرعي و هنجارهاي جامعه، چهره جامعه اسلامي را خدشه دار نموده اند. بدون شك بي اعتنايي به پديده بدحجابي در جامعه و گذشتن از كنار رشد روزافزون آن پيامدهاي ناگواري به همراه دارد كه در حال حاضر نيز شاهد برخي از اين پيآمدها هستيم.

بي بندوباري جنسي، گسترش فحشاء و فساد اخلاقي، فروپاشي بنيان خانواده، افزايش طلاق، تنوع طلبي جنسي، كاهش امنيت رواني جامعه به خصوص جوانان، افزايش سن ازدواج، افت تحصيلي و آموزشي جوانان، تضعيف اعتقادات ديني و... همه از تبعات ناگوار بدحجابي است كه متاسفانه امروز در جامعه شاهد آن هستيم. از سوي ديگر بدحجابي باعث خواهد شد تا فرهنگ بيگانه با شدت هرچه تمامتر فرهنگ ايراني اسلامي ما را مورد هجوم قرار داده و اهداف شوم دشمنان نظام مقدس و انقلاب اسلامي عليه كشور را محقق سازد.

اصلاح پوشش بدون ارائه لباس مناسب، امكانپذير نيست

فرزانه نيكو برش مشاور امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي با بيان اينكه وضعيت مدل هاي موجود در بازار لباس به هيچ عنوان مناسب نيست، گفت: زماني كه مدل هاي مناسب به بازار لباس ارائه نمي شود، چگونه مي توان انتظار بهبود وضعيت پوشش را در كشور داشت.

وي در ادامه افزود: تا زماني كه ساختار فرهنگي در جامعه تغيير نكند، نمي توان از طريق برخوردهاي مقطعي با بدحجابي مقابله كرد و كاري از پيش برد.

بدحجابي

 

مشاور امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي با بيان اينكه اگر قانون گسترش عفاف و حجاب كه يكي از مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي است، به درستي اجرا مي شد، شاهد وضعيت كنوني بدحجابي در كشور نبوديم، گفت: در قانون گسترش عفاف و حجاب براي 26 سازمان وظايفي تعيين شده است و اگر هر نهادي وظايف خود را به درستي انجام مي داد، شاهد كاهش آمار بدحجابي در جامعه بوديم.

نيكوبرش ادامه داد: اگر هر نهاد مسئول در جهت اجراي وظايف خود به منظور گسترش عفاف و حجاب تعلل داشته باشد، امكان ندارد كه شاهد بهبود وضعيت حجاب در كشور باشيم.

برخورد با بدحجابي مشكل را اضافه مي كند

حضور گشت هاي امنيت اجتماعي در كاهش آمار بدحجابي تأثيرگذار خواهد بود اما اين كاهش هميشگي نيست چرا كه افراد بدحجاب با مشاهده گشت هاي امنيت اجتماعي در خيابان ها حجاب خود را درست مي كنند و وقتي اين طرح جمع شد دوباره وضع مثل گذشته مي شود.

بي بندوباري جنسي، گسترش فحشاء و فساد اخلاقي، فروپاشي بنيان خانواده، افزايش طلاق، تنوع طلبي جنسي، كاهش امنيت رواني جامعه به خصوص جوانان، افزايش سن ازدواج، افت تحصيلي و آموزشي جوانان، تضعيف اعتقادات ديني و... همه از تبعات ناگوار بدحجابي است كه متاسفانه امروز در جامعه شاهد آن هستيم

برخورد با بدحجابي بايد به صورت دائم انجام شود و در كنار آن پوشش هاي مناسب در رسانه ها تبليغ شود تا جوانان ترغيب به استفاده از آنها شوند همچنين وضعيت بازار لباس را بايد كنترل كرد چرا كه برخي از لباس هاي نامناسب به كشور وارد شده و در لباس فروشي هاي سطح شهر به فروش مي رسند. اعمال فشار و استفاده از زور ولو به شكل قانوني تنها مي تواند شكل ناهنجاري ها و مشكلات اجتماعي را تغيير دهد و رفع آنها به اين امر كمك نخواهد كرد و در واقع بيماري ها و ناهنجاري ها به اشكال ديگري وجود خواهند داشت و ادامه خواهند يافت. 

بدحجابي

 

دكتر كولايي عضو كميسيون امنيت ملي مجلس ششم  راه حل برخورد با پديده هايي چون بدحجابي را اقناع و پرهيز از خشونت مي داند و مي گويد:« به نظر مي رسد براي مواجهه با پديده هاي فرهنگي استفاده از ابزارها و روش هاي مناسب به ويژه اقناع و پرهيز از خشونت بايد مورد توجه قرار گيرد چرا كه تجربه هاي گذشته نشان داده اين نوع روش ها به انباشته شدن مشكلات بيشتر منجر خواهد شد.»

وي افزود:« چنانچه زنان و دختران صرفا به دليل بدحجابي زندان را تجربه كنند، پديده اي كه در گذشته شاهد آن بوديم، آيا واقعا نسبت قابل قبولي ميان آنچه در قانون« جرم» خوانده شده و اين مجازات وجود دارد و يا اساسا دختري كه با اين اتهام به زندان مي افتد دچار مشكلات بسيار بزرگتر و پيچيده تري نخواهد شد؟»

الهه كولايي در پايان گفت:

به نظر مي رسد كساني كه دغدغه مسائل اجتماعي و فرهنگي را دارند بايد بپذيرند كه از روش ها و شيوه هاي مناسب كه به حل مشكل و نه تخريب بيشتر آن بينجامد استفاده كنند چون تكرار تجربه هاي گذشته چاره ساز نخواهد بود.

هيچ راه كاري مانند فرهنگ سازي حجاب نمي تواند مقابله با بي حجابي و يا بدحجابي كند، البته فرهنگ سازي نياز به بسيج شدن كل دستگاه هاي پرورشي، از مدرسه و دانشگاه و حوزه تا راديو و تلويزيون، و از خانه تا خيابان و محيط كار، و از كتاب تا مجله و روزنامه و غيره دارد.

فراوري: طاهره رشيدي

بخش اجتماعي تبيان


دسته ها : لباس مناسب
چهارشنبه پانزدهم 6 1391 1:44
X