شب هشتم رمضان - جمعه 6/5/91
مرثيه سرايي توسط حاج عبدالرضا هلالي
جمعه ششم مرداد ماه - ساعت 22
ميدان خراسان - حسينيه امام موسي ابن جعفر (ع)
لينك دانلود به زودي فعال ميشود...
نقش ديگران در زندگي ما.....
همه ما در زندگي خواسته يا ناخواسته درگير روابط هستيم. روابطي كه گاه باعث ايجاد رشد ، گاه باعث ضعف ما در زندگي مي شود. بيشتر مي خواهم در رابطه با نظراتي كه ديگران راجع به ما مي دهند صحبت كنم.
انسان ها به دو دسته كلي تقسيم مي شوند:
بقيه مطلب در ادامه
دعاى روز ششم ماه مبارك رمضان
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ لا تَخْذِلْني فيهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِتِكَ ولا تَضْرِبْني بِسياطِ نَقْمَتِكَ وزَحْزحْني فيهِ من موجِباتِ سَخَطِكَ بِمَنّكَ وأياديكَ يا مُنْتهى رَغْبـةَ الرّاغبينَ.
خدايا وا مگذار مرا در اين روز در پى نافرمانيت روم ومزن مرا با تازيانه كيفر ودور وبركنارم بدار از موجبات خشمت بحق احسان ونعمتهاى بى شمار تو اى حد نهايى علاقه واشتياق مشتاقان
بيمار يهاي مغز و اعصاب
در برخي بيماريها، ميتوان با استفاده از داروهايي كه اثر طولاني مدتتري دارند و نيز استفاده از ١ يا ٢ دز
دارو، به جا ي مصرف ٣ دز منقسم، بيماري را كنترل كرد و در عين حال روزه هم داشت . برخي بيماريهاي
مغز و اعصاب از اين جمله اند.
اما دكتر كتايون عليخاني، متخصص مغز و اعصاب اين گونه هشدار ميدهد كه در برخي از اين بيماران، مانند افراد مبتلا به صرع، مصرف سر وقت و به موقع داروها ي ضد تشنج در طول شبانه روز الزامي است و مصرف داروهاي آهسته روش پاسخگو نيست.
به همين علت روزه گرفتن براي اين بيماران توصيه نميشود؛ به خصوص اينكه تغييرات قند خون ، املاح و الكتروليت ها در بدن، بر آستانه تشنج بيمار تاثيرگذار است . به گفته متخصصان مغز و اعصاب، ٩٩ درصد
بيماران مبتلا به صرع به همين دلايل، قادر به روزه داري نيستند.
اما در بيماران مبتلا به ام-اس كه مشكل خاصي ندارند، چون گرفتاري آنان عمدتا در سيستم اعصاب مركزي
است، هيچ منعي براي روزه داري وجود ندارد ؛ با اين حال، بهتر است قبل از روزه داري با پزشك معالج خود در اين باره مشورت كنند.
گرسنگي طولاني مدت، ممكن است در برخي بيماران مبتلا به سردردهاي ميگرني، سبب عود حملات آنها شود . بنابراين بيماران ميگرني با علايم شديد و يا ميگرنهاي پيچيده با علايم مغز و اعصاب نميتوانند روزه بگيرند .
ولي بيماران تحت درمان، ميتوانند بدون نگراني در ايام ماه مبارك رمضان روزه بگيرند.
نگاهى به دعا
دعا ، اظهار احتياج و نياز ، به پيشگاه حضرت بى نياز است .
دعا ، بيان تهيدستى و فقر و مسكنت و ندارى به محضر غنىّ مطلق و مالك جهان هستى است .
دعا ، درخواست گدايى بى نوا از كريمى باوفا و مددخواهى ناتوانى از توانايى شكست ناپذير است .
دعا ، كمك خواستن بنده اى ضعيف ، مسكينى ذليل ، مستكينى بيچاره ، از پروردگارى رحيم ، خدايى مهربان ، حكيمى لطيف و سميعى بيناست .
دعا ، نشان دادن فروتنى و تواضع ، خاكسارى و خشوع ، انكسار و خضوع ، به درگاه سلطانى قدّوس ، عزيزى مقتدر ، غفورى ودود ، معبودى يكتا و دانايى قوىّ است .
دعا ، محبوب خدا و معشوق سالكان و نور چشم عارفان و راز و نياز مشتاقان و چراغ شبِ دردمندان و تكيه گاه مستمندان و نور قلب نيازمندان است .
نماز و هجرت
حضرت ابراهيم مى گويد:
خداوندا! ذريّه خودم را در منطقه خشك و بى آب و گياه قرار دادم ، پروردگارا! براى اقامه نماز. (( ربّنا انّى اسكنت من ذريّتى بواد غير ذى زرع ربّنا ليقيمواالصلوة ))(6)
آرى ، ابراهيم براى اقامه نماز به مكه آمد، تا كعبه را به عنوان قبله نمازگزاران تجديد بنا كند، و سپس مردم را به حج دعوت نمود، گويا نماز به سوى كعبه ، بيش از طواف به دور كعبه ، در نظر ابراهيم جلوه كرده است
كنگره بين المللي
امام علي النقي عليه السلام افتتاح شد
راهنماي ثبت نام و شركت كنگره بين المللي امام علي النقي (ع)
هيچ عبادتى به اندازه نماز تبليغات ندارد
در هر شبانه روز پنج نماز واجب داريم ودر هرنمازى سفارش به اذان واقامه شده است . در اين دو نداى آسمانى جمعا:
بيست مرتبه ((حىّ على الصلوة ))
بيست مرتبه ((حىّ على الفلاح ))
بيست مرتبه ((حىّ على خيرالعمل ))
و ده مرتبه ((قد قامت الصّلوة )) مى گوئيم .
با توجّه به اينكه مراد از ((فلاح )) و ((خيرالعمل )) در اذان همان نماز است ، هر مسلمانى در هر شبانه روز هفتاد مرتبه با كلمه ((حىّ)) به خود و ديگران ، تلقين شتاب به سوى نماز مى كند و براى انجام هيچ عبادتى اين همه هياهو و تشويق وارد نشده است . به خصوص كه سفارش شده اذان را بلند بگوئيد و با صداى زيبا بگوئيد.
اذان ، شكستن سكوت است ، اذان ، يك دوره ايدئولوژى و تفكّرات ناب اسلامى است ،
اذان ، سرود مذهبى است با عباراتى كوتاه و پرمحتوا،
اذان ، هشدار به غافلان است ، اذان ، نشانه باز بودن جوّ مذهبى است و اذان ، نشانه حيات معنوى است .
به زودي منتظر يكي از خاص ترين پست هاي ما باشيد
حدس بزنيد
درنظر سنجي...
بيماران اعصاب و روان و روزه داري
روزه در بيماريهاي اعصاب و روان
بيمار يهاي رواني
دكتر مصطفي نجفي، فوق تخصص روان پزشكي كودك و نوجوان، در مورد اين كه آيا بيماران اعصاب و روان هم ميتوانند روزه بگيرند، بسيار خوش بين است : روزه داري در بيماران مبتلا به اختلالات رواني خفيف علاوه بر جنبه هاي مذهبي، به عنوان يك شيوه روان درماني و تغيير رفتار محسوب شده و سلامت رواني آنها را تقويت ميكند. با ا ين حال، رعا يت احتياط از توصيه هاي موكد ايشان براي اين بيماران است : اين بيماران بايد علاوه بر تغذيه مناسب، برنامه ريزي خاصي براي مصرف داروهاي خود در افطار و سحر نيز داشته باشند ، چرا كه اگر درمرحله بهبود باشند، اما تغذيه مناسب نداشته باشند، از نظر مكانيسمهاي تطابق رواني ضعيفتر عمل كرده وبه خوبي نميتوانند با شرايط خاص اين ماه و تغييرات به وجود آمده در برنامه روزانه شان، كنار بيايند . در نتيجه ممكن است با عود يا تشديد علائم بيماري مواجه شوند . به همين دليل توصيه ميشود اين قبيل بيماران از روزه داري مستمر يك ماهه خودداري كنند . به گفته دكتر نجفي، روزه داري براي بيمارا ن مبتلا به اختلالات رواني حاد، مضر است، بنابراين از لحاظ شرعي
نيز منع دارد.
زنان خلبان
زنان سنت شكن و تاريخ ساز ايران (اولين خلبانان ايران)
مقدمه :هنگامي كه در سال1908 تريسي پلتير فرانسوي توانست نام خود را به عنوان اولين خلبان زن تاريخ ثبت كند در حالي كه هيچگونه دوره آموزشي را پشت سر نگذاشته بود تنها 2 سال زمان نياز بود تا هموطن او لاروش ريموند اولين مدرك خلباني رسمي كه به يك زن اعطا شده بود دريافت كند و بعد از آن خيل عظيمي از زنان در سراسر جهان متقاضي يادگيري اين هنر جديد شدند و خيلي زود زنان در سراسر دنيا با هليكوپتر و هواپيما در خطوط هوايي و ارتش و نيرويهاي نظامي پرواز كردند . با ما باشيد تا گذري بر داستان اولين خلبانان زن در ايران داشته باشيم .
بقيه در ادامه مطلب .........
نمازدر اديان هاي گذشته
نماز در تمام اديان بوده است
قبل از حضرت محمد صلّى اللّه عليه و آله در آئين حضرت عيسى هم نماز بوده كه قرآن از زبان او نقل مى كند كه خداوند مرا به نماز سفارش كرده است : ((واوصانى بالصلوة ))وقبل از او موسى بوده كه خداوند به او خطاب مى كند: ((اقم الصلوة لذكرى ))قبل از موسى پدر زن او حضرت شعيب بوده كه نماز داشته است : ((يا شعيب اصلاتك تاءمرك ))و قبل از همه آنها ابراهيم بوده كه از خداوند براى خود و ذريّه اش توفيق اقامه نماز را مى خواند: ((ربّ اجعلنى مقيم الصلوة و من ذريّتى ))و اين لقمان است كه به فرزندش مى گويد:
((يا بنىّ اقم الصلوة و اءمربالمعروف و انه عن المنكر))
پسر من نماز را بپا دار و امر به معروف و نهى از منكر كن .
جالب آن است كه معمولا در كنار نماز سفارش به زكات مى شود ولى از آنجا كه نوجوان معمولا پول ندارد، در اين آيه در كنار نماز به جاى زكات به امر به معروف ونهى ازمنكر سفارش شده است .
بيمارا ن گوارشي و روزه داري
روزه در بيماري هاي گوارشي
بسياري از افراد به دليل اندكي ناراحتي گوارشي، از روزه گرفتن اجتناب ميكنند، در حالي كه با رعا يت چند نكته تغذيه اي ميتوان اين عوارض را به حداقل خود رساند . دكتر مظهري به اين افراد توصيه ميكند مصرف موادغذايي سرخ كرده، پر از ادويه، روغن و شكر بالا را كنار بگذارند. به گفته ا ين متخصص تغذيه، از آنجا كه در هنگام روزه داري، اسيديته معده بالا ميرود، مصرف اينگونه مواد ميتواند احساس سنگيني در معده، ترش كردن و ديگر مشكلات گوارشي را به همراه داشته باشد . در عوض موادغذايي حاوي فيبر نظير ميوه و سبزيجات ميتوانند از توليد بيش از اندازه اسيد در معده جلوگيري كنند.
كساني كه هپاتيت مزمن دارند كه به سيروز كبدي منجر شده، نبايد روزه بگيرند؛ زيرا كبد قادر به ساخت گلوكز از گليكوژن نيست و گرسنگي در اين افراد باعث مي شود قند خونشان به شدت پايين بيايد.
دكتر ناصر ابراهيمي درياني، فوق تخصص گوارش و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران هم در
مورد كساني كه زخم معده و اثني عشر دارند، چنين ميگويد: به هيچ عنوان ثابت نشده گرسنگي باعث ايجاد زخم پپتيك شود؛ گرچه در بيماراني كه زخم فعال دارند يا پيش از اين دچار عوارض اين ز مها ، مانند تنگي و خونريزي از معده و دستگاه گوارش شده اند، روزه گرفتن مخاطره آميز خواهد بود و نبايد روزه بگيرند دكتر درياني به افرادي كه سابقه زخم اثني عشري دارند كه زخم آنها به خوبي ترميم شده، توصيه ميكند در سحر يا افطار يك عدد امپرازول يا يك عدد رانيتيدين مصرف كنند و روزه خود را بگيرند.
اين عضو هيأت علمي در مورد سوء هاضمه كه با عوارضي چون ترش كردن و سوزش پشت جناغ همراه است و همچنين رفلاكس (بازگشت اسيد معده به مري) راههايي را پيشنهاد ميكند كه با رعايت آنها به راحتي ميتوان روزه داشت: اين افراد بايد افطار و سحر كم ميل كنند و بلافاصله بعد از افطار به حالت درازكش نخوابند. ضمن اينكه بعد از افطار سيگار نكشند . همچنين افرادي كه دچار اين مشكلات هستند، بايد از خوردن غذاهاي پرچرب و ادويه دار، سس (به خصوص سس گوجه و آب گوجه)، مركبات، شكلات، ترشي ها، قهوه و ... پرهيز كنند.
مطالعات نشان داده برا ي كساني كه دچار كوليت و يبوست شديد هستند، بيماري اي كه با عوارضي چون درد شكمي، احساس دفع (مدفوع شل يا سخت و تكه تكه ) و تغيير در دفعات و قوام اجابت مزاج، نفخ زياد و گاه احساس پري همراه است، گرفتن روزه زيان آور است.
افرادي كه ناقل هپاتيت B هستند نيز دسته ديگري از بيماران هستند كه بايد در مورد بي خطر بودن روزه توجه لازم را به خرج دهند . دكتر درياني، درباره اين دسته از بيماران هم ميگويد : در صورتي كه آنزيمهاي كبدي اين بيماران بالا نباشد، به عبارتي بافت كبد آنها دچار مشكل نشده باشد، گرفتن روزه منعي ندارد. اما كساني كه هپاتيت مزمن دارند كه به سيروز كبدي منجر شده، نبايد روزه بگيرند؛ زيرا كبد قادر به ساخت گلوكز از گليكوژن نيست و گرسنگي در اين افراد باعث مي شود قند خونشان به شدت پايين بيايد
دعاي امروز
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ اجْعَلْني فيهِ من المُسْتَغْفرينَ واجْعَلْني فيهِ من عِبادَكَ الصّالحينَ القانِتين واجْعَلْني فيهِ من اوْليائِكَ المُقَرّبينَ بِرَأفَتِكَ يا ارْحَمَ الرّاحِمين.
خدايا قرار بده در اين روز از آمرزش جويان وقرار بده مرا در اين روز از بندگان شايسته وفرمانبردارت وقرار بده مرا در اين روز ازدوستان نزديكت به مهربانى خودت اى مهربان ترين مهربانان
معجري را كه خريدي همه اش سوخت پدر
گيسواني كه تو ديدي همه اش سوخت پدر
بعد تو خيمه ي مان سوخت و خاكستر شد
آن طنابي كه بريدي همه اش سوخت پدر
جگرزخمي تو در اثر يك نيزه
تا به گودال رسيدي همه اش سوخت پدر
زير سم ها چقدر له شده اي اين بدنت
مثل قالي كه خميدي همه اش سوخت پدر
چشم هاي من و اين مردمك بي سويم
مثل يك سنگ حديدي همه اش سوخت پدر
سر تو بر سر نيزه به درون اين شهر
به روش هاي جديد همه اش سوخت پدر
مو هفتاد و دو سر از كرم شمس سَما
به زمانهاي مديدي همه اش سوخت پدر
يا رقيه مددي
نماز يك عبادت پرتنوع است.
اگر جهاد و حج چند نوع است .
اما نماز صدها نوع دارد
بايك نگاه ساده به مفاتيح الجنان علامه محدث حاج شيخ عباس قمي مي توان انواع نمازهاي مستحبي را كه به مكان ها و زمان هاي خاصي معرفي شده است .مروركرد كه البته دريك كتاب مستقل ديگر به نام (نمازهاي مستحبي ) جمع اوري و عرضه گرديده است
التماس دعا
دانلود مناجات هاي ماه مبارك رمضان
توسط مداحان اهل بيت
حاج محمد رضا طاهري - حاج عبدالرضا هلالي
حاج حسين سيب سرخي و ....
بزودي لينك دانلود فعال مي شود
منتظر باشيد
افتتاح رسمي لوگوي سايت
4/5/1391
به اميد مهدي موعود
(ارواحنا لتراب مقدمه الفدا)
....................................
زنان و بانوان از اركان اساسي جوامع بشري اند و عالي ترين نقش سازنده را با عناوين همسر و مادر در دواير زيستي انساني دارا مي باشند و بدين خاطر است كه اگر بانوان در جامعه اي سالم و با كمال و عفت پيشه باشند و از انحرافات بنيان برانداز بدور باشند ،آن جامعه در كمال سلامت اخلاقي و سعادت انساني خواهد بود . بنابراين بي جهت نيست كه دين جاوداني اسلام كه دربردارنده تمامي نيازهاي بشر مترقي تا پايان قرون تكاملي انسان است اهميت زيادي به اين قشر بزرگ و مهم جامعه داده است.........
لطفا ادامه مطلب را بخوانيد .........
بيمار يهاي قلبي
مطالعات نشان داده اند روزه داري ميتواند با كم كردن عوامل خطر، به پيشگيري از بيمار يهاي قلبي كمك كند .: دكتر مظهري درباره اثر روزه ميگويد: < در طول ماه مبارك رمضان، سطح هموسيستئين خون به مقدار قابل ملاحظه اي كاهش مي يابد و اين اثر در كنار كاهش ميزان چربيها ي خون و حتي تعديل وزن بدن، ميتواند باعث كنترل بيمار يهاي قلبي- عروقي شود.>
اما درباره افراد ي كه كارشان از اين مرحله گذشته و به ا ين بيماريها مبتلا شد ه اند، چون بايد داروهاي خود را رأس ساعت مشخصي مصرف كنند، اغلب اجازه روزه گرفتن به آنها داده نميشود.
افت سطح داروهاي قلبي، باعث عوارض جبران ناپذيري نظير بزرگ شدن قلب و حتي سكته و حملات قلبي ميشود. ضمن اين كه به دليل حساسيت اين بيماران به انواع استرس ها، حتي احساس گرسنگي برايشان مناسب نيست.
بيماران ديابتي
بيمار ديابتي كه بدون انجام مشاوره با پزشك، روزه داري ميكند، در معرض خطر جدي افزايش درازمدت قند خون قرار دارد كه اين امر علاوه بر عوارض جسمي، عوارض جانبي ديگري از جمله افزايش هزينه و حتي غير ممكن شدن درمان را در پي دارد.
حفظ مقدار قند خون در محدوده طب يعني، بين ٦٠ تا ١٤٠ ميلي گرم درصد، هدف اصلي در درمان ديابت است؛ از طرف ديگر نوع تغذيه، و بالطبع روزه داري، ميتواند روي اين شاخص مهم سلامت بيمار، تاثير جدي بگذارد.
كارشناسان اعتقاد دارند افرادي كه قادر به كنترل قند خون خود در حد طبيعي هستند، با داروهاي خوراكي يعني قرص، با رعا يت شرا يط خاص و اندازه گيري به موقع قند خو نشان، ميتوانند با سلامت و اطمينان كافي در اين فريضه الهي شركت كنند. بنابراين، شايد بتوان گفت:
اولين قدم برا ي فرد ديابتي كه ميخواهد در فريضه روزه همگام سا يرين باشد، اين است كه تجهيزات لازم براي اندازه گيري قند خون، يا حداقل ادرار را در منزل داشته باشد. بدون پايش مداوم قند خون، يا تخمين آن از طريق آزمايش ادرار، نميتوان از ايمن بودن روزه داري اطمينان كافي داشت.
به گفته متخصصان، ميزان قند خون بيماران ديابتي روزه دار بايد قبل از سحر حداكثر ١٢٠ ميلي گرم
درصد، دو ساعت بعد از سحر حداكثر ١٦٠ ميلي گرم درصد، بين ساعت ١ تا ٣ بعدازظهر حداقل ٧٠ ميلي گرم درصد، قبل از افطار حداكثر ١٢٠ ميلي گرم درصد و دو ساعت بعد از افطار حدا كثر ١٦٠ ميلي گرم درصد باشد.
پزشكان توصيه ميكنند بيماران روزه دار در هنگام افطار، قبل از خوردن هر غذايي، قرص خود را ميل كنند و پس از گذشت مدتي، غذا خوردن را آغاز كنند.
اما قضيه در مورد بيماران تحت درمان با انسولين فرق ميكند. استفاده از اين دارو با احتمال بالاي افت قند خون هم راه است، بنابرا ين لازم است اين بيماران در فواصل نزديك به هم غذا ميل كنند، به همين دليل، روزه داري به هيچ عنوان براي آنها توصيه نميشود.
ضمن اينكه بيماران انسوليني، معمولا نميتوانند نوبت تزريق خود را، مگر در موارد خاص و زير نظر مستقيم پزشك معالج، حذف يا جابجا كنند. به همين دليل توصيه تمام پزشكان و متخصصان به اين بيماران اين است كه روزه نگيرند.
حدود ۹۰ درصد افرادي كه به كمردرد مبتلا ميشوند، پس از سه ماه بهبود مييابند.
پنج تا ۱۰ درصد افراد به كمردرد مزمن دچار ميشوند و همين افراد ۸۵ درصد هزينههاي درمان كمردرد را به خود اختصاص ميدهند.
يشگيري از كمردرد بسيار آسانتر از درمان اين عارضه است. يكي از راههاي پيشگيري از اين بيماري، رعايت اصول آسانكاري است.
شيوه نامناسب زندگي و بيتوجهي به اصول نشستن صحيح و كمتحركي موجب فراهم شدن شرايط براي ابتلا به بيماريهاي ستون فقرات ميشود. بايد به اين نكته توجه داشت كه تحمل ستون فقرات از قدرت آن كمتر است و نبايد با اين تصور كه به عنوان مثال قدرت بلند كردن جسم سنگيني وجود دارد، بيش از تحمل ستون فقرات از آن كار كشيد.
تقويت سيستم اسكلتي عضلاني بدن از طريق انجام ورزشهاي روزانه، تحت نظر فيزيوتراپ يا مربي تربيتبدني ميتواند مانع ابتلا به كمردرد شود. كمتحركي پويايي بدن را كاهش ميدهد.
افرادي كه روزانه براي مدتي طولاني پشت ميز كار مينشينند هم ميتوانند با انجام تمرينات مناسب و حركت دادن گردن و ستون فقرات، از بروز كمردرد جلوگيري كنند، به اين ترتيب ابتلا به آرتروز ۱۰ تا ۱۵ سال به تاخير ميافتد. به اين افراد توصيه ميشود از بالشتكهاي كوچك مخصوص صندلي استفاده كنند.
شنا و آبدرماني ميتواند در پيشگيري از ابتلا به كمردرد موثر باشد.
حدود ۹۰ درصد كمردردها با انجام تمرينات ورزشي درمان ميشود و تنها برخي اختلالات خاص نيازمند عمل جراحي هستند.
احكام بانوان به زودي در سازمان زنان منطقه شش
اصول صاف كردن يا سوزاندن چربي ناحيه شكم
مطمئنم كه شما هم مثل خود من مشتاق اين كار هستيد
راستي چرا ما خانم ها چربي دور شكم يا در ناحيه هاي ديگه رو داريم
اين مشكل فقط مختص خانم ها نيست بلكه اقايون هم ازش بهر ي بردند
ولي بيشتر خانم ها نگران اين موضعي هستند
نه اين كه دائم تو چشم هم چشمي و پزدادن به همديگه هستند
پس پوشيدن لباس زيبا و مناسب و به چشم اومدن توي جمع صميمي و دوستان براشون مهمه
پس دراين موقع داشتن اندام مناسب يكي از شرط هاي اول
اخه هميشه مي گن و ما هميشه مي شنويم كه اگه اندام خوبي داشته باشي حتي يك تاب و شلوار بپوشي بهت مياد
خوب اين يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني نماي ديده شده به چشم مردم
يعني ظاهري مناسب
خوب در نتيجه مي بينيم كه اندام مناسب خيلي مهمه
بياييد شما هم مثل من كمي فقط كمي تنبلي رو كنار بزاريد و شروع به ورزش كنيد
حالا نمي گم بريد توي پارك يا خيابون هاي خيلي خيلي تميز شهر مون پياده روي كنيد !!!!!!!!!!!!
جا خورديد واقعا اين طوريه !!!!!!!!!!!!!
خيابونها كه تميز هست ولي هوا نه .................
بگذريم
ادامه مطلب رو بخونيد حتما حتما خوشتون مياد