خدايا انقدر د لم گرفته كه مي خواهم فرياد بزنم
خدايا چند روز ديگر به مهمانيت اضافه كن
يا
تا سال بعد اين موقع زنده ام نگه دار اي مهربان مهربانان
هميشه خدا حافظي لحظه اي تلخ است .......
چقدر سخت است حتي فكر جدايي
از ماهي كه يك سال منتظرش بودي تا بياد
حالا تا به خودت بيايي مي بيني تموم شده
خدايا ما كجاي اين دنيا هستيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گريه حيلي كمه بايد خون گريه كرد براي روز هاي كه از دست مي دي
دعاي روز بيست و نهم ماه رمضان
بسم الله الرخمن الرخيم
اللهمّ غَشّني بالرّحْمَةِ وارْزُقْني فيهِ التّوفيقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبي من غَياهِبِ التُّهْمَةِ يا رحيماً بِعبادِهِ المؤمِنين
خدايا بگوشان در انبا مهرو رحمت و روزي كن مرا دران توفيق و خودداري و گاك كن دلم را از تيرگي و گرفتگي هاي تهمت اي مهربان به بندگان با ايمان خود
ماه رمضان هم ديگه داره تمام مي شه
همش دوروز يا شايد هم يك روز ديگه مهمون خداييم
يك كارشناس رويت هلال و ستاد استهلال گفت: محاسبات نشان ميدهد هلال ماه شوال غروب روز شنبه رويت شود و يكشنبه روز عيد فطر باشد.
حجتالاسلام والمسلمين مرتضي چيتسازيان، با بيان اينكه «احتمال رويت هلال شوال در غروب شنبه زياد است» افزود: گروههاي رصد براي رويت هلال با چشم مسلح به مناطق مختلف اعزام شده و كار خود را آغاز كردهاند و روز شنبه نيز گروههاي ويژه رصدي در مناطقي كه شرايط افق مساعد است براي رويت هلال اعزام ميشوند.
به گزارش ايسنا وي خاطرنشان كرد: نتايج دريافتهاي گروههاي رصدي به دفتر مقام معظم رهبري اعلام ميشود تا به استحضار ايشان برسد كه در صورت تاييد، نتيجه نهايي اعلام خواهد شد.
اين كارشناس رويت هلال با بيان اينكه «احتمال رويت هلال ماه شوال غروب شنبه زياد است» گفت: طبيعي است در اين صورت شنبه روز آخر ماه و يكشنبه عيدفطر خواهد بود.
چيتسازيان همچنين با بيان اينكه «رويت هلال شوال به خاطر مختصاتي كه دارد مقداري مشكل است» افزود: در رويت هلال چند ويژگي از جمله زاويه ديد، قران نيرن، زمان آن و نكات ديگر دخيل است و بخاطر اين ويژگيها رويت هلال ماه شوال در شامگاه شنبه مشكل است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: مناطق غربي و كويري كشور براي رويت هلال مناطق مناسبتري هستند.
بسياري از معابر شهرها، مملو از صندوقهاي جمعآوري فطريه شده است؛ صندوقهايي كه نه بر دخلش نظارت ميشود و نه بر خرجش.
اگرچه نيت بسياري از اين انجمنهاي خيريه براي جمعآوري فطريه، انساندوستانه است، اما نميتوان كتمان كرد كه برخي موسسات از اين فطريهها سوءاستفاده ميكنند و مبالغ جمعآوري شده از صندوقهاي فطريه را به دست نيازمندان واقعي نميرسانند.
موضوع نظارت بر فعاليت انجمنهاي خيريه، بحث تازهاي نيست و كارشناسان حوزه اجتماعي بارها نسبت به لزوم نظارت جدي بر فعاليت اينگونه موسسات هشدار دادهاند؛ بخصوص در مناسبتهاي مذهبي مانند عيد فطر كه مردم ايران براي انجام فرايض ديني خود، نذورات و وجوهات شرعي را براي اهدا به نيازمندان مهيا ميكنند، حضور پررنگ برخي از موسسات سودجو موجب ميشود كه بخشي از فطريههاي جمعآوري شده به دست نيازمندان واقعي نرسد.
صندوقهاي بيشمار
فطريه يكي از احكام فروع دين اسلام به حساب ميآيد كه مطابق فقه شيعه، اگر فردي خودش فقير نباشد، بايد فطريهاش را از غروب آفتاب شب عيد فطر تا ظهر روز عيد، به دست فرد نيازمند برساند.
اما با وجود رواج زندگيهاي شهري و ماشيني، برخي از مردم حتي با همسايگان ديوار به ديوار خود هم ارتباط چنداني ندارند و در اين شرايط براي آنها دشوار است كه بخواهند فرد نيازمندي را براي پرداخت فطريه پيدا كنند.
وجود چنين شرايطي باعث شده است كه برخي از مردم فطريه خود را درون صندوقهاي فطريه موجود در سطح شهر بيندازند، اما در بسياري از موارد معلوم نيست كه مسوول اين صندوقها چه كسي يا چه گروهي است يا مبالغ فطريههاي جمعآوري شده در چه راهي مصرف ميشود؟
حسين نبيلو، دبير ستاد زكات كشور در اين باره به جامجم ميگويد: اغلب فقها بر اين باور هستند تا زماني كه نيازمندي در شهر محل زندگي ما زندگي ميكند، بايد حتما فطريه را به آن فرد فقير بدهيم و با وجود آن كه امروزه در همه شهرها نيازمند وجود دارد، بنابراين ميتوانيم فطريهمان را به فقراي شهرمان بدهيم.
وي با اشاره به اهميت پرداخت فطريه در فقه شيعه تاكيد ميكند: تا زماني كه فرد فقيري در جمع خويشاوندان ما باشد، بايد فطريه را به آن فرد فقير پرداخت كنيم و در غير اين صورت بايد فطريه را به همسايه فقير خود بدهيم؛ اگر باز هم قادر به انجام اين كار نبوديم، بايد فطريه را به مسجد محل يا امامجماعت مسجد تحويل دهيم تا او بتواند اين فطريه را به فقراي محل برساند.
نبيلو با اشاره به وجود سودجويي برخي افراد و گروهها از صندوقهاي فطريه اظهار ميكند: براي جلوگيري از سوءاستفادههاي احتمالي، مردم از طريق همين سه شيوه به پرداخت فطريه اقدام كنند، زيرا ممكن است در غير اين صورت از فطريهها سوءاستفاده شود؛ حتي اگر نتوانستند فطريههايشان را به مسجد محل بدهند، ميتوانند فطريهها را به همان مسجدي تحويل دهند كه در آن نماز عيد فطرشان را برگزار ميكنند.
فطريه براي ساخت مدرسه و مسجد نيست
بسياري از مردم گمان ميكنند كه ميتوانند فطريه خود را در هر امر خيري كه پيش ميآيد، مصرف كنند و حتي گاه برخي انجمنها اعلام ميكنند كه مثلا براي تجهيز ساختمان انجمن خيريه و مواردي از اين دست، نياز به فطريههاي مردم دارند، اما دبير ستاد زكات كشور در اين درباره ميگويد: اكثر فقها ميگويند تا زماني كه در شهري فقير وجود دارد، حتي پرداخت فطريه براي ساخت مسجد و مدرسه هم جايز نيست.
وي با بيان اينكه فطريه مثل زكات است، تاكيد ميكند: تا وقتي كه فقير هست، فطريه فقط به فرد فقير ميرسد؛ به همين دليل پيشنهاد ميكنيم كه مردم فطريهشان را خودشان به طور مستقيم به دست افراد فقيري كه ميشناسند، برسانند.
امكان پرداخت فطريه به زلزلهزدگان
نبيلو با اشاره به مشكلات اخير زلزلهزدگان آذربايجان شرقي عنوان ميكند: برخي از مراجع تقليد مثل آيتالله مكارمشيرازي و آيتالله صافي گلپايگاني، اجازه مصرف فطريهها در راه كمك به زلزلهزدگان اخير كشورمان را صادر كردهاند.
وي ميافزايد: البته فقط افرادي كه از اين مراجع ديني تقليد ميكنند ميتوانند فطريههاي خودرا به زلزلهزدگان اعطا كنند و در غير اين صورت بايد به فتواي مرجع تقليدشان عمل كنند.
فطريه امسال چقدر است؟
دفتر آيتالله سيستاني اعلام كرد كه ميزان زكات فطريه براي هر نفر سه كيلوگرم گندم است كه مبلغ ريالي آن برابر است با حداقل 2500 تومان و ميزان كفاره (يك مد طعام) 750 گرم نان، آرد يا ماكاروني است كه معادل ريالي آن ده هزار ريال برابر با يكهزار تومان است.
همچنين دفتر آيتالله حسين وحيد خراساني نيز اعلام كرد ميزان زكات فطريه 2500 تومان و ميزان كفاره (يك مد طعام) 750 گرم گندم است كه معادل ريالي آن برابر است با 10 هزار ريال برابر با يكهزار تومان.
دفتر آيتالله نوري همداني نيز ميزان فطريه را 2500 تومان و ميزان كفاره (يك مد طعام) را 700 تومان اعلام كرد. همچنين دفتر آيتالله مكارم شيرازي اعلام كرد كه اگر قوت غالب مومنين و روزهداران گندم باشد، بايد به ازاي هر نفر مبلغ 2500 تومان به عنوان زكات فطريه پرداخت كنند و ميزان فطريه افرادي كه قوت غالب آنان برنج باشد، مبلغ 7000 تومان است.
شايد دوشنبه عيد فطر باشد
اين روزها در حالي آخرين لحظات حضور در ماه مهماني خدا را پشت سر ميگذاريم و به استقبال عيد سعيد فطر ميرويم كه عدهاي از رصدگران براي رويت هلال ماه شوال آماده ميشوند.
هر سال از آنجا كه در تقويم قمري اين احتمال وجود دارد كه سه ماه قمري متوالي 29 روزه يا چهار ماه قمري متوالي 30 روزه باشد بحث استهلال و رويت ماه شوال در روزهاي آخر ماه رمضان مطرح ميشود.
آنطور كه در وبسايت ستاد استهلال آمده، به احتمال 70 درصد روز دوشنبه عيد است و رمضان امسال 30 روزه خواهد بود.
تفسير نمودارها و آمار و ارقام منتشر شده نشان ميدهد زمان مقارنه ماه و خورشيد، ساعت 20 و 26 دقيقه روز جمعه 27 مرداد است.
به اين ترتيب با توجه به پارامترهاي نجومي امكان مشاهده هلال ماه در شامگاه شنبه بيستوهشتم مرداد در كشور ما چه با چشم غيرمسلح و چه با استفاده از ابزار اپتيكي مانند تلسكوپ و دوربين وجود نخواهد داشت.
گفته ميشود ممكن است در اين تاريخ پس از اذان ظهر بتوان هلال را در آسمان روز و با استفاده از تلسكوپ مشاهده كرد.
اما آنچه به اعتقاد كارشناسان ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبري بديهي است، اينكه در شامگاه يكشنبه 29 مرداد، هلال ماه پس از غروب خورشيد در صورت مساعد بودن شرايط جوي با چشم غيرمسلح بسادگي مشاهده ميشود و بنابراين احتمال اينكه يكشنبه اول شوال و عيد فطر باشد تنها 30 درصد است.
نقشههاي نجومي نيز نشان ميدهد كه غروب شنبه ديدن ماه در منطقه ما غيرممكن خواهد بود، اما با اين حال باز هم از شنبه 10 گروه استهلال به نقاط مختلف استان تهران و 10 تا 12 گروه نيز به استانهاي غربي كشور اعزامميشوند تا به دنبال ماه نوي شوال بگردند.
گردآوري : پايگاه اينترنتي
دعاى روز بيست و هشتم ماه مبارك رمضان
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ وفّر حظّي فيهِ من النّوافِلِ واكْرِمْني فيهِ بإحْضارِ المَسائِلِ وقَرّبِ فيهِ وسيلتي اليكَ من بينِ الوسائل يا من لا يَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّين .
خدايا زياد كن بهره مرا در آن از اقدام به مستحبات وگرامى دار در آن به حاضر كردن ويا داشتن مسائل ونزديك گردان در آن وسيله ام به سويت از ميـان وسيله ها اى آنكه سرگرمش نكند اصرار وسماجت اصرار كنندگان.
دعاى روز بيست و هفتم ماه مبارك رمضان
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ ارْزُقْني فيهِ فَضْلَ لَيْلَةِ القَدْرِ وصَيّرْ أموري فيهِ من العُسْرِ الى اليُسْرِ واقْبَلْ مَعاذيري وحُطّ عنّي الذّنب والوِزْرِ يا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحين.
خدايا روزى كن مرا در آن فضيلت شب قدر را وبگردان در آن كارهاى مرا از سختى به آسانى وبپذير عذرهايم وبريز از من گناه وبارگران را اى مهربان به بندگان شايسته خويش.
دعاى روز بيست وششم ماه مبارك رمضان
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ اجْعَل سَعْيي فيهِ مَشْكوراً وذَنْبي فيهِ مَغْفوراً وعَملي فيهِ مَقْبولاً وعَيْبي فيهِ مَسْتوراً يا أسْمَعِ السّامعين.
خدايا قرار بده كوشش مرا در اين ماه قدردانـى شده وگناه مرا در اين ماه آمرزيده وكردارم را در آن مورد قبول وعيب مرا در آن پوشيده اى شنواترين شنوايان.
اول اين كه ، چرا نبايد مصرف كنيم؟
جواب اين سوال رو در سه بخش نوشتم:
1)مراجع ميگويند :
- امام خميني رحمة الله :
«شما از خواب هايي كه براي اين كشورها ديده اند اطلاع نداريد ، اينجانب كراراً خطر دولت اسرائيل و عمال آن را به ملت گوشزد كردم كه بايد مقاومت منفي كنند و از معاملات با آنها احتراز جويند. »
- آيت الله خامنه اي :
بر آحاد مسلمين واجب است كه از خريد و استفاده از كالاهايي كه سود توليد و فروش آنها عايد صهيونيست ها كه با اسلام و مسلمين در حال جنگ هستند ، مي شود ، اجتناب كنند .
- امام موسي صدر:«اسراييل شر مطلق است و معامله با آن حرام است.»
{شما ميتونيد نظر مرجع تقليد مورد نظر خودتون رو با جستجو در اينترنت به راحتي پيدا كنيد ، البته تفاوتي در اصل اين نظرات نيست}
قانون ميگويد :
" مصوب 29 شهريور 1371 در مجلس شوراي اسلامي و مويد 5 مهر 1371 در شورا نگهبان:
ماده1- عقد هرگونه قرارداد چه مستقيم و چه از طريق واسطه با شركتها يا اشخاص مقيم اسرائيل يا با افراد تبعه اسرائيل يا افرادي كه براي اسرائيل يا به نفع آن كشور كار ميكنند، صرف نظر از محل اقامت آنان، براي كليه افراد حقيقي يا حقوقي، ممنوع ميباشد و ...
در ماده 7 اين قانون ميخوانيم : حتي وسيله نقليه حمل اين وسايل به نفع دولت توقيف ميشود و مطابق ماده 10، هر كسي كه به كشف اين كالاها كمك كند معادل 20 درصد ارزش كالاها جايزه ميگيرد.
{ يك پيشنهاد به ناشران كتاب و مطبوعات كشور ، به نظر من اگر وجود اين جايزه اي كه در قانون به اون اشاره شده رو هم ناديده بگيرم ، گمان ميره كه پرداختن به اين موضوع اگر سودي براي شما نداشته باشه قطعاً ضرري در بر نخواهد داشت . مثلاً چاپ كتابي كه فقط شامل ليست شركتهايي باشه كه خودشون به همكاري با رژيم صهيونيستي اعتراف كردن و مورد تقدير سران اين رژيم قرار گرفتن ، آيا ضرري در پي خواهد داشت؟ قطعاً با اين علاقه اي كه مردم ما به اين موضوعات نشون ميدن ، خير!
من و هزاران وبلاگ نويس مثل من كه در اين زمينه فعاليت دارن و هزاران دانشجو بدون هيچ چشم داشتي حاضرن با كساني كه قصد انجام چنين كار رو داشته باشن همكاري كنيم .}
(البته من تا الآن نشنيدم كسي اون بيست درصدي رو كه قانون گفته ، گرفته باشه)
۳)عقل ميگويد:
جنايات گسترده ي رژيم صهيونيستي با وجود سانسور گسترده ي خبري از چشم هيچ كس در هيچ جاي اين كره ي خاكي پوشيده نيست . هزينه ي اين جنايات از كجا مي آيد؟
پاسخ ساده است !
از ماليات مردم آمريكا و رژيم صهيونيستي و سود سرشار حاصل از صنايع تحت تملك صهيونيستها .
ما ايرانيها به دولت آمريكا ماليات نميديم اما سرمايه خود را از طريق مصرف اين صنايع به صهيونيستها ميديم .
اما مردم آمريكا و كشورهاي غربي هم ماليات خودرا صرف اين كار ميكنن و هم از محصولات صهيونيستي استفاده ميكنن . البته در سالهاي اخير حركتهاي خوبي در زمينه تحريم اين كلاها (خصوصاً در كشورهاي غير مسلمان) انجام شده .
حالا تصور كنيد مسلمانها (يك ششم جمعيت دنيا) به علاوه ي غيرمسلمانان ضد صهيونيست (به عبارتي ضد جنگ) كه تعدادشون كمتر از مسلمانها نيست اين كالاها رو مصرف نكنن و از محصولات جايگزين غير صهيونيستي استفاده كنن!
در كمتر از يك ماه نامي از اين كالاها باقي نخواهد ماند ، باوركنيد . . .
چه چيزهايي را كه نبايد مصرف كنيم ولي مصرف ميكنيم؟
در بيشتر وبلاگها ي فارسي كه به اين موضوع پرداختن به اسامي برخوردم كه در ايران كمتر به چشم ميخورن و يا اينكه استفاده نكردن از اونها تقريباً غير ممكنه مثل محصولات اينتل و آي.بي.ام. كه توليد بعضي از قطعات الكترونيكي رو در انحصار خودشون دارن .
اما سوال من اينه كه ، چرا از محصولات غير ضروري اي كه نمونه ي مشابه اون توسط شركتهاي ايراني توليد ميشه استفاده ميكنيم . اصلاً چرا اين محصولات صهيونيستي بيشترين و گرونترين تبليغات رو دارن؟
براي مثال همين نستله ي معروف :
شما ميتونيد ليست دهها برند زير مجموعه ي نستله رو در سايت نستله ببينيد(با كليك در اينجا)
از جمله معروف ترين اين برندها كه تو بازار ايران موجود هستن اين اسامي اند :
نسكافه : (حتما تبليغ "صبح بخير برزيل . . ." و "فقط نسكافه فارسي نويس رو ديديد
پيور لايف : جز پرفروش ترين آبمعدني هاي بازار ايران
مگي : اين برند با اسفاده ي هوشمندانه ي نامهاي ايراني براي محصولات خودش (مثل سوپ عدس تبريزي و . . .) و تبليغت گسترده در حال حاضر حرف اول رو در زمينه سوپ آماده ميزنه!
اسرار خورشت مگي هم فراموش نشه :
شركتهاي حامي رژيم صهيونيستي:
فورد موتورز فيات امي EMI
موييل ليلاند اسكوئيب
بريتيش پتروليوم اگزوگروپ رولن
آي.بي.ام فوته هوفنونگ شوتله آبوت
اوني لور سيبا گايگي گرونديك
جنرال الكتريك كلگيت-پالموليو اطلس كوپكو
كرايسلر براون وارتا
آيتيتي كنتيننتال آگا AGA
رنو جان دير هوور
فيليپس بوش گلاسكوهولدينگ
باسف شنايدر شبكههاي تلويزيوني:
هوخست كوكاكولا CBC-ABC-NBC
دايملر بنز بنديكس شركتهاي فيلمسازي:
فولكس واگن مسي فرگوسن اونيورسال
باير اوني رويال پارامونت
زيمنس سينگر يونايتد آرتيست
آي سي آي ب.اف.گودريچ برادران وارنر
نستله هنكل مترو گلدين ماير
پ.اند گمبل فايزر كلمبيا
گودير الكترولوكس فاكس قرن بيستم
آ.ا.گ AEG ساندوز
كاترپيلار ك.اچ.دي
مانسمان آي ام اريكسون
پي يو كولمان اوليّوتي
منبع: كتاب مباني فراماسونري؛ ترجمه جعفر سعيدي
كاملترين ليست شركتهاي حامي رژيم صهيونيستي: اينجا و اينجا و اينجا
منبع: ويژهنامه روز جهاني قدس (تهيه شده توسط پايگاه صهيونيسمپژوهي رصد)
شركتهاي حامي رژيم صهيونيستي به اذعان سفارت اسرائيل در آمريكا: اينجا
كمپانيهاي غذايي اسرائيلي در سايت (غذاي خوب اسرائيل): اينجا
ماركها و علائم تجاري شركتهاي حامي رژيم صهيونيستي:
AOL Time Warner
Apax Partners & Co Ltd
Coca-Cola
Danone
Delta Galil
Disney
Estée Lauder
IBM
Johnson & Johnson
Kimberly-Clark
Lewis Trust Group Ltd
L"Oreal
Marks & Spencer
Nestle
News Corporation
Nokia
Revlon
Sara Lee
Selfridges
The Limited Inc
Home Depot
Intel
Starbucks
Timberland
McDonald"s
Arsenal FC
منبع: سايت بينالمللي تحريم اسرائيل
بياييد تا با عدم خريداري اجناس كمپاني هاي حامي صهيونيست جنايتكار و خونخوار گامي موثر در راستاي بايكوت اين دولت غير قانوني و جعلي برداريم.
ليست و آرم برخي كمپاني هاي حامي اسرائيل در زير آمده است.(ما در مقابل مردم مظلوم فلسطين مسئوليم)
روز قدس يادگار و وصيت بزرگ بزرگداشت روز قدس واجب است مردي الهي است و بر همه دوستداران امام خميني و ما كه به ايشان علاقمنديم، واجب است اين روز را گرامي داريم.
وي افزود: احترام به بزرگان و فرهيختگان يك فرمان توراتي است و ما بر همين اساس سخن امام خميني كه خود را تمام و كمال وقف راه خدا كرده بود و اكنون نيز به محضر قدسي خدا رسيده، به جان ميخريم.
مرجع ديني رسمي كليميان ايران گفت: روز قدس نماد دفاع از مظلوم است و كليميان ايران همه ساله همراه با آحاد ملت در راهپيمايي با شكوه اين روز شركت ميكنند و امسال هم در اين مراسم حضور خواهيم يافت.
خاخام گلستانينژاد با بيان اينكه ظلم و خونريزي از نظر تورات حرام است، افزود: همه بايد جنگ افروزيها و ظلم و تعدي صهيونيستها در حق فلسطينيها را محكوم كنيم.
وي ادامه داد: يهوديان موحد به عنوان پيروان شريعت موسي (س) دعا ميكنند كه روزي برسد هيچ جانداري در عذاب نباشد و ظلمي صورت نگيرد و حقيقتا از اينكه حقوق انسانها ناديده گرفته شود، متاسفيم.
"تورات، كتاب مهرباني و دوستي است و بر اساس يكي از 10 فرمان كه صريحا دستور داده "لو تعسوق" (ظلم نكن)، حق نداريم با ديگران دشمني كنيم و يا حتي در دل خود كينه راه دهيم و به حقوق ديگران تعدي كنيم".
مرجع ديني رسمي كليميان ايران گفت: يهوديت و صهيونيسم دو مقوله جدا هستند و تفكر صهيونيستي در تورات جايي ندارد و رفتار صهيونيستها با رفتار پيروان مذاهب واقعي يهودي كه از آموزههاي حضرت موسي نشأت گرفته، تفاوت دارد.
وي به عنوان نمونه به مناسك ويژه يهوديان در روز شنبه اشاره كرد و گفت: شنبه براي ما عزيز است و كارهايي كه تورات معين كرده، در اين روز ممنوع است اما صهيونيستها هيچيك از دستورات تورات درباره "شابات" (شنبه) را اجرا نمي كنند و اين بهترين سند براي تفاوت صهيونيسم با يهوديت است.
مرجع ديني رسمي كليميان ايران در بخش پاياني گفتوگوي خود با فارس تاكيد كرد كه "صهيونيزم، بر اساس سنت حقه الهي زوال خواهد يافت".
خاخام گلستانينژاد گفت: اگر در طول تاريخ بنگريد، هيچ حكومت ظلمي ماندگار نبوده و نخواهد ماند و صهيونيستها نيز، آخرين نفس هايشان را مي كشند.
وي خاطر نشان كرد: اينكه امروز مي شنويم برخي ساكنان اسرائيل در اعتراض به وضعيت معيشت خود و ظلمهايي كه به آنها ميشود، دست به خودسوزي ميزنند، نشانه آن است كه ظلم و تعدي دامنگير ظالم ميشود
قدس يك امانت است براي همه مسامانان جهان
و روز قدس يك يادگاري بزرگ و جهاني از يك مرد بزرگ و جهاني
خنثي كردن توطئه غرب و رژيم صهيونيستي:از جمله تبليغات سوئي كه اسرائيل براي مشروعيت بخشيدن به شكل گيري خود انجام داد طرح مسئله سرزميني بدون ملت براي ملتي بدون سرزمين بود كه توسط گلدا ماير وزير خارجه اسبق اين رژيم ارائه شد و لب مطلب اين بود كه با توجه به دراختيار داشتن رسانه هاي گروهي اعم از روزنامه و شبكه هاي تلويزيوني و سايتهاي اينترنتي اين شعار به ذهن هر بيننده و شنوده خورانده شد و در افكار عمومي جهاني به يك باور عمده و غير قابل خدشه تبديل شد (مثل قضيه ي هولوكاست)اما اين توطئه با استراتؤي امام راحل مبني بر اعلام روز قدس و تظاهرات صدها ميليوني امت اسلام و مستضعفين سرتاسر دنيا اين دروغ بزرگ برملا شد و يكي از اصلي تري فلسفه هاي وجودي تشكيل اسرائيل به زير سوال رفت و مشروعيت آنرا با چالش جدي روبرو كرد.
• تاثير معنوبي بر مسلمانان و ايجاد نوعي مشاركت عمومي:درواقع در اين روز مي توان سايه سنگين انديشه هاي حضرت امام را بر جهان اسلام بوضوح لمس كرد چراكه علاوه بر تزكيه آنان در ماه مبارك رمضان باعث ايجاد نوعي اراده جمعي بين مسلمين براي احقاق حق و بالا بردن روحيه همدلي و ايثار بين آنان شده و نيز به مسلمين اين اعتماد به نفس را اده است كه قدس پس گرفتني است و اگر همت و وحدت كلمه باهم توامان گردنند اين كار شدني است .
• به زيرسوال بردن دولتهاي مرتجع و غربگراي جهان اسلام:در واقع همانطور كه امام فرمودند اين روز روز امتياز و جدايي بين حق و باطل است و ما شاهد برخي ممانعتها از سوي برخي دول منطقه براي برگزاري تظاهرات هستيم كه داشتن رابطه و علقه سياسي بين آن دولت و اسرائيل را نشان مي دهد و از سويي نشانه ي حقانيت كشورهايي است كه سعي درباشكوه برگزار كردن اين روز دارند ،چراكه اين روز به نوعي رويارويي مستقيم اسلام و صهيونيزم نيز هست اين پديده را مي توان با مواضع برخي دولتها و گروهها در جنگ 34روزه لبنان و اسرائيل هم مشاهده كرد كه برخي دولتها و گروهها منجمله القاعده با اتخاذ مواضعي كه نارضايتي آنها را از اين جنگ نشان ميداد،،ماهيت صهيونيستي خود را افشا كردند واز سويي ديگر باعث حقانيت حزب الله لبنان و حاميان وي در سرتاسر دنيا از ونزوئلا درغرب تا اندونزي و مالزي در شرق گرديد.
همچنين از ديگر دستاوردهاي آن مي توان به بالابردن تب اسلامخواهي در بين امت اسلام و نيز مطرح كردن ايران به عنوان ام القراي جهان اسلام و مهياكردن پذيرش تز جمهوري اسلامي در جهان اسلام ،اشاره كرد.
تاثير روز قدس بر مسئله فلسطين:
اعلام روز جهاني قدس از چند جهت داراي اهميت است كه عبارتند از:
1. نشان دادن مخالفت همگاني جهان اسلام با موجوديت اسرائيل:ابتكار ماندگار امام خميني در انتخاب روز قدس ،ضمن نشان دادن مخالفت همگاني ملتهاي مسلمان و دنياي اسلام با موجوديت رژيم اشغالگر قدس،مايه تاليف قلوب و نوعي همگرايي در جهان اسلام شده كه بدين صورت گام اول براي وحدت اسلامي و تشكيل كه همان وحدت كلمه است برداشته شده و راه را براي رسيدن به امت واحده فارق از مليت و نژاد و مذهب هموار مي كند.
2. ايجاد اهرم فشار برعليه رژيم صهيونيستي:از جمله اهرمهاي فشاري كه مي توان از آن بر عليه متامع رژيم اشغالگر قدس استفاده كرد روز قدس است عاملي است كه همواره باعث از بين بردن مشروعيت اين رژيم در دنيا مي گردد و نيز تكرار هرساله آن ضمن ايجاد گرايش در جهان اسلام به انديشه هاي ناب امام باعث فراموش نشدن آرمان فلسطين در قلوب مومنين مي گردد ،همچنين اين روز موجبات نا امني در داخل مرزهاي رژيم صهيونيستي شده كه در مقدمه به گوشه اي از تاثيرات آن بر درون جامعه صهيونيستي اشاره گرديد.
3. خارج كردن مسئله فلسطين از بعد ملي و تبديل آن به بعد جهاني و اسلامي:همانطور كه در بالا ذكر شد دشمن صهيونيستي سعي داشت كه اين نبرد را به يك منازعه قومي و نژادي بين اعراب و اسرائيل تبديل كند اما با اعلام مواضع امام به عنوان يك مرجع بزرگ ديني در جهان اسلام روحي تازه به بعد اسلامي فراموش شده و نيمه جان مبارزه با اسرائيل دميده شد و باعث گرديد مبارزان فلسطين به جاي انتخاب گزينه هاي چپگرايي ،ملي گرايي و ناسيوناليستي وحتي گرايش به غرب و سازش تنها به گزينه مقاومت اسلامي بينديشند كه شكل گيري گروههاي جهد اسلامي بدست فتحي شقاقي و نير جنبش مقاومت اسلامي (حماس)بدست شيخ احمد ياسين ورويگرداني مردم فلسطين از جنبش فتح در انتخابات اخير مجلس ملي كه جنبشي سكولار فاقد گزينه فوق بود مويد اين نظر است
با بررسي مجموعه سخنان حضرت امام در مورد روز قدس به راحتي مي توان پي به فراگير بودن و جهاني بودن اين مفهم در نظر امام برد ،نكته اي كه بايد در اينجا بدان اشاره كرد اين است كه امام درست دست روي نقطه اي گذاشته اند كه وجه مشترك همه مسلمين از همه طيفهاست و مسئله اي فرا مذهبي-فرقه اي و فرا قومي است كه اين خود باعث انسجام و وحدت كلمه در درون جامعه اسلامي مي گردد و كسي نمي تواند با بومي كردن آن بقيه را از درگيري با اين مسئله منع كند و نيز هوشياري ديگر امام در انتخاب زمان اين روز است كه از ظرافت خاصي برخوردار است چراكه اين روز در روزهاي پاياني ماه رمضان است و عموم مسلمين با تاثير پذيرفتن از آثار معنوي ايم ماه خود را تهذيب و تزكيه داده اند كه اين عامل نيز خود بر نفوذ كلام امام برقلوب ايشان افزوده است،اما درباره چيستي و ماهيت اين روز،رجوع به بينات شيواي امام خود بهترين راه براي شناخت اين مفهوم در انديشه امام است،ايشان مي فرمايند : (روز قدس ،يك روز جهاني است ،روزي نيست كه فقط اختصاص به قدس داشته باشد،روز مقابله مستضعفين با نستكبرين است ،روز مقابله ملتهايي است كه در زير فشار ظلم آمريكا و غير آمريكا بودند،در مقابل ابرقدرتهاست،روزي است كهبايد مستضعفين مجهز بشوند در مقابل مستكبرين و دماغ مستكبرين را به خاك بمالند ،روزي است كه بين منافقين و متعهدين امتياز خواهد شد.متعهدين اين روز را روز قدس مي دانند و عمل مي كنند به آنچه بايد بكنند و منافقين،آنهايي كه با ابرقدرتها در زير پرده آشنايي دارند و با اسرائيل دوستي ،در اين روز بي تفاوت هستند،يا ملتها را نمي گذارند كه تظاهر كنند.روز قدس روزي است كه بايد سرنوشت ملتهاي مستضعف معلوم شود. بايد ملتهاي مستضعف اعلام وجود بكنند در مقابل مستكبرين ،بايد همانطوركه ايران قيام كرد و دماغ مستكبرين را به خاك ماليد و خواهد ماليد ،تمام ملتها قيام كنند و اين جرثومه هاي فسادرا به زباله دانها بريزند....روزقدس روزي است كه بايد همت كنيد و همت كنيم كه قدس را نجات بدهيم و برادران لبناني رااز اين فشارها نجات بدهيم......)5 تا آنجا كه مي فرمايند(روز قدس فقط روز فلسطين نيست ،روز اسلام است ،روز حكومت اسلامي است ،روزي است كه بايد جمهوري اسلامي در سراسر كشورها ،بيرق آن برافراشته شود ،روزي است كه بايد به ابرقدرتها فهماند كه ديگر آنها نمي توانند در ممالك اسلامي پيشروي كنند....آنهايي كه شركت ندارند ،مخالف با اسلام هستند و موافق با اسرائيل و آنهايي كه شركت كردند ،متعهد هستند و موافق با اسلام و مخالف با دشمنان اسلام كه در راس آمريكا واسرائيل است.روز امتياز حق از باطل است،روز جدايي حق و باطل است)6 نمود عرفان سياسي امام در اين جمله ايشان در مورد اين روز ديدنيست،آنجا كه مي فرمايند(در شب قدر مسلمانان با شب زنده داري و مناجات خودرا از قيد بندگي غير خداي تعالي كه شياطين جن و انس اند ،رها شده و به عبوديت خداوند در مي آيند و در روز قدس كه آخرين روزهاي شهرالله اعظم است ،سزاوار است كه همه مسلمانان جهان از قيد اسارت و بندگي شياطين بزرگ و ابرقدرتها رها شده و به قدرت لايزال الله بپيوندند و دست جنايتكاران تاريخ را از كشورهاي مستضعفان قطع و رشته طمع آنان را بگسلانند.)7 همچنين امام در پي بسيج كردن توده ها براي مبارزه با اسكبار بودند و لذا از اثر شعائر داده شده در اين روز هم غافل نبوده اند و فرمودند(.....مسلمين بايد فريادكنند،گمان نكنند كه فرياد و شعار فايده ندارند،نخير شعار فايده دارد اما اگر همه فرياد بزنند،فرياد من تنها هيچ چيز نيست،فرياد يك محله يك شهر هيچ چيز نيست.)8
درواقع انديشه مبارزه با صهيونيزم و علي الخصوص اسرائيل غاصب يكي از پايه هاي اساس انديشه هاي حضرت امام (ره)بود ،در اين بين نقش مرحوم آيت الله كاشاني بسيار كليدي است لازم است بدانيد اولين سخنراني بر ضد صهيونيزم و اسرائيل در ايران در سال 1327توسط ايشان انجام گرفت و نيز ايشان توانستد اولين تظاهرات مردمي بر ضد اسرائيل را در ايران در همان سال سازماندهي كنند،امام با اثر پذيرفتن از ديدگاههاي ايشان وبا احساس مسئوليتي كه در قبال جهان اسلام داشتند پا جاي پاي آيت الله كاشاني گذاشته و درواقع مي توان امام را پرچمدار مبارزه با صهيونيزم در ايران پس از رحلت آيت الله كاشاني دانست اما اولين موضع رسمي امام در قبال اسرائيل مقارن با آغاز مبارزات سياسي وي با رژيم پهلوي در ارتباط با عدم هم سويي اين رژيم با تحريم نفتي اسرائيل و قطع روابط ديپلماتيك همگام با كشورهاياسلامي و عربي بود كه اين امر به اواسط سال 1341برمي گردد.امام در مصاحبه اي در اين باره چنين فرمودند:(يكي از جهاتي كه مارا در مقابل شاه قرار داده است،كمك او به اسرائيل است.من هميشه در مطالبم گفته ام كه شاه از همان اول كه اسرائيل به وجود آمد ،با او همكاري كرده،و وقتي كه جنگ بين اسرائيل و مسلمانان به اوج خود رسيده بود ،شاه ،همچنين نفت مسلمين را غصب كرده،به اسرائيل مي داد و اين امر خود از عوامل مخالفت من با شاه بوده است.)1 در واقع بايد اذعان داشت امام در بعد داخلي مبارزه با استبداد پهلوي را سرلوحه خويش قرار داده بودند و در بعد خارجي دغدغه فلسطين و آرمان فلسطين اولوين اول سياست خارجي امام را شكل مي داد.ايشان بارها مي فرمودند(من طرفداري از طرح استقلال و شناسائي اورابراي مسلمانان يك فاجعه و براي دولتهاي اسلامي يك انفجار مي دانم و مخالفت با آنرا يك فريضه بزرگ اسلام مي شمارم و به خداوند بزرگ از اين نقشه ها كه به دست مسلمان نماها براي اسلام كشيده مي شود پناه مي برم)2يا خود در باره سابقه مبارزه با اسرائيل در سال 1361 مي فرمايند: )بيشتر از بيست سال است كه صحبتهاي ما هميشه راجع به اين بود كه اسرائيل نبايد كه يك كشور مستقلي باشد و بايد اين ظالم رااز اين دنيا برداشت،خطر دارد ،خطرناك است.)3 آري ايشان مبارزه با اسرائيل را وظيفه اي شرعي مي دانستند و اساس آنرا بر قاعده نفي سبيل بنا كرده بودند و همواره صرف مقداري از زكاه و سهم امام را براي اختصاص به مبارزان فلسطيني را جايز مي دانستند و با تمام وجود از آرمان فلسطين دفاع مي كردند.امام براي مبارزه با اسرائيل از همه ي ظرفيتهاي موجود بهره مي بردند و نه تنها در اين رابطه به ملتها آگاهي مي دادند بلكه با دولتها هم با زبان اغنا و هم تهديد سخن مي گفتند در جايي از زبان نصيحت اشتفاده مي كردندو مي گفتند:( من به سران فلسطيني نصيحت مي كنم كه دست از رفت و آمدهاي خودشان برداشته و با اتكا به خداوند متعال ،مردم فلسطين و اسلحه خويش تا حد مرگ با اسرائيل بستيزند،چراكه اين رفت و آمدها موجب مي شود كه ملتهاي مبارز از شما دلسرد شوند .شما اطمينان داشته باشيد كه نه شرق به درد شما مي خورد و نه غرب .با ايمان برخدا و تكيه برسلاح با اسرائيل بجنگيد)4 وآنجا كه از شدت گرفتن برخي دول اسلامي با اسرائيل نگران مي شدند از زبان تهديد عليه آنها استفاده مي كردند كه شاهد اين مثال تهديد كشورهاي حاشيه جنوبي خليج فارس است.در واقع مي توان ديدگاه امام را در باره صهيونيزم و اسرائيل به اختصار بدينگونه بيان داشت،از نظر ايشان اسرائيل مثل غده ي سرطاني مي ماند كه اگر آنرا ريشه كن نكنيم باعث مرگ آرام و خاموش جهان اسلام مي گردد ،هرگونه رابطه با آن حرام است،انديشه صهيونيزم نژادپرستانه و ضد اسلام و انسان است،اسرائيل نوك پيكان مبارزه غرب با اسلام است،اين جنگ نبرد بين اعراب و اسرائيل نيست بلكه نبرد بين اسلام و صهيونيزم و غرب است،اسرائيل از طريق توسل به ابرقدرتها روي پاي خود ايستاده اما بايد با اتكا به خداوند و نيروي خود آنرا شكست دهيم،صهيونيزم از طريق ايجاد شبكه هاي مخفي و فرقه سازي درجهان اسلام مشغول غارت و چپاول ثروتهاي منطقه است هم ثروتهاي مادي و هم معنوي،تنها راه شكست آن بازگشت به خويشتن و هويت اصيل اسلامي است،به رسميت شناختن اصل جهاد قبل از تاسيس حكومت اسلامي كه برخلاف انديشه سنتي اخوان المسلمين بود،تعلق داشتن بيت المقدس به مسلمانان و ضرورت محو نمودن اسرائيل از صحنه روزگار وتاكيد براين نكته كه حساب يود از صهيونيزم جداست ...
هر سال در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان شاهد روزي هستيم كه در آن مسلمين عليه دشمنان جهان اسلام بالاخص آمريكا و اسرائيل و در حمايت از مردم مظلوم فلسطين تظاهرات به پا مي كنند و با به نمايش گذاشتن شمه اي از وحدت خود در مقابل قدرتهاي دنيوي قدرت نمايي مي كنند
اين روز روزي است كه مسلمين اختلافات قومي و مذهبي خودرا كنار گذاشته و همه يكدل يكصدا بر عليه صهيونيزم بين الملل و ايادي آن مي تازند.
مقدمه:
اما منشا اين روز را فقط و فقط بايستي در انديشه ناب اسلامي حضرت امام خميني (ره)جستجو كرد ،امام (ره)از آغاز جواني پي درپي خطر صهيونيزم را به مردم و مخاطبين گوشزدكردند و با اعلام روز جهاني قدس از جانب امام (ره) ضربه اي كاري بر بر پيكره امپراليزم وارد آمده كه امروزه در فلسطين اشغالي شاهديم چگونه رژيم اشغالگر قدس از چندماه قبل با اعمال تدابير شديد امنيتي و وضع قوانين منع تردد در حومه مسجد الاقصي در پي مقابله با خطرات و امواجي است كه در اين روز به وقوع مي پيوندد.
نكته اساسي در اين است كه امام با اعلام جمعه اخر ماه رمضان فقط مسئله قدس عزيز و فلسطين را مد نظر نداشتند بلكه معنايي فراتر از آن مدنظر بنيانگذار كبير نظام جمهوري اسلامي ايران بود ودر واقع وقتي كه امام در مورد روز قدس صحبت مي كردند ،سخنانش تنها با مردم فلسطين نبود،بلكه امام مي خواست تمام نيروها و تواناييهاي بالقوه جهان اسلام را حمع مند و دربرابر جبه ي دشمن صهيونيستي و در مقابل نيروهاي استكبار غربي هم پيمان با آن قرار دهد. در اين مقاله بر آنيم كه علاوه بر معناي اخص آن كه مربوط است به مسئله فلسطين ،معناي جامع و اعم آنرا نيز مرد بررسي قرار دهيم تا با گوشه هايي از انديشه هاي ناب حضرت امام(ره)به عنوان نافذترين شخصيت جهان اسلام در اين قرون اخير آشنا شويم.
دعاى روز بيست و پنجم ماه مبارك رمضان
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ اجْعَلْني فيهِ محبّاً لأوْليائِكَ ومُعادياً لأعْدائِكَ مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبيائِكَ يا عاصِمَ قُلوبِ النّبييّن.
خدايا قرار بده در اين روز دوست دوستانت ودشمن دشمنانت و پيرو راه و روش خاتم پيغمبرانت اى نگهدار دلهاى پيامبران
خداوندا قدس را از شر يهود پاك گردان
روز قدس نزديك است و معمولا در اين روز ها حرف هاي گوناگوني لقلقه زبان افراد مي شود كه :
۱_ چرا بايد راهپيمايي كنيم ؟
۲_ اصلا به ما چه ارتباطي دارد ؟
۳_بابا يكي بايد براي بدبختي هاي ما راهپيمايي كند ؟
۴_ برو بابا خواب روزه دار هم اين روز ها عبادته كي حال داره بره راهپيمايي ؟
اين ها حرف هايي است از بين حرف هايي كه برخي از افراد گاهي اوقات تكرار مي كنند البته قرار نيست ما كسي را در اين جا مجرم كنيم و به جرم او بپردازيم قرار است منطقي با اين سوالات برخورد كنيم .
دعاى روز بيست و چهارم ماه مبارك رمضان
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ إنّي أسْألُكَ فيه ما يُرْضيكَ وأعوذُ بِكَ ممّا يؤذيك وأسألُكَ التّوفيقَ فيهِ لأنْ أطيعَكَ ولا أعْصيكَ يا جَوادَ السّائلين.
خدايا من از تو ميخواهم در آن آنچه تو را خوشنود كند و پناه مى برم بتو از آنچه تو را بيازارد واز تو خواهم توفيق در آن براى اينكه فرمانت برم ونافرمانى تو ننمايم اى بخشنده سائلان
سلام و امنيت:
قرآن كريم در بيان اين ويژگي شب قدر ميفرمايد: «سلام هي حتي مطلع الفجر»(۱۹). كلمه سلام و سلامت به معناي عاري بودن از آفات ظاهري و باطني است. و جمله «سلام هي» اشاره به اين مطلب دارد كه عنايت الهي تعلّق گرفته است به اين كه رحمتش شامل همه آن بندگان بشود كه به سوي او روي ميآورند و نيز به اينكه در خصوص شب قدر باب عذابش بسته باشد. به اين معنا كه عذابي جديد نفرستد. و لازمه اين معنا اين است كه در اين شب كيد شيطانها هم مؤثر واقع نشود چنانكه در بعضي از روايات نيز به اين معنا اشاره شده است.
البته بعضي از مفسّرين گفتهاند: مراد از كلمه «سلام» اين است كه در شب قدر ملائكه از هر مؤمن مشغول به عبادت بگذرند، سلام ميدهند.
نزول ملائكه و روح:
بر اساس آيه شريفه «تنزّل الملئكه والروح فيها باذن ربهم من كل امر»، ملائكه و روح در اين شب به اذن پروردگارشان نازل ميشوند. مراد از روح آن روحي است كه از عالم امر است و خداي متعال دربارهاش فرموده است «قل الرّوح من امر ربي»(۱۶). در اين كه مراد از امر چيست؟ بحثهاي مفصلي در تفسير شريف الميزان آمده است كه به جهت اختصار مبحث به دو روايت در مورد نزول ملائكه و اينكه روح چيست بسنده ميشود.
الف: پيامبر اكرم(ص) فرمود: وقتي شب قدر ميشود ملائكهاي كه ساكن در «سدره المنتهي» هستند و جبرئيل يكي از ايشان است نازل ميشوند در حالي كه جبرئيل به اتفاق سايرين پرچمهايي را به همراه دارند.
يك پرچم بالاي قبر من، و يكي بر بالاي بيت المقدس و پرچمي در مسجد الحرام و پرچمي بر طور سينا نصب ميكنند و هيچ مؤمن و مؤمنهاي در اين نقاط نميماند مگر آنكه جبرئيل به او سلام ميكند، مگر كسي كه دائم الخمر و يا معتاد به خوردن گوشت خوك و يا زعفران ماليدن به بدن خود باشد
ب: از امام صادق عليهالسلام در مورد روح سؤال شد. حضرت فرمودند: روح از جبرئيل بزرگتر است و جبرئيل از سنخ ملائكه است و روح از آن سنخ نيست مگر نميبيني خداي تعالي فرموده: «تنزل الملئكه والرّوح» پس معلوم ميشود روح غير از ملائكه است(۱۸).