در روزگاري كه اميرمؤمنان عليه السلام در كوفه به سر مي برد، حضرت زينب براي زنان مجلس برپا مي كرد و براي آنها تفسير قرآن مي گفت.
يكي از روزها تفسير «كهيعص» (حروف مقطعه ابتداي سوره مريم) را مي فرمود. در اين بين علي عليه السلام وارد شده و فرمود: اي نور ديده! شنيده ام تفسير «كهيعص» را براي زنان بيان مي نمودي.
عرض كرد: بلي، فدايت شوم.
اميرمؤمنان فرمود: دخترم! اين رمزي است در مصيبت شما عترت پيامبر، و سپس مصيبت هايي را كه بر آنها وارد مي شد براي آن بانو بيان فرمود كه ناگاه ناله و گريه آن مظلومه بلند شد.
دختر دردانه علي(ع) امروز چشم مي گشايد و دل مولا به آمدنش گرمي تازه مي گيرد. چه لذت بخش است آمدنت دخترم، دردانه من، آرام دلم. چه لذت بخش است ديدن تابش نور معرفت از چشم هاي كودكانه ات و چه روح افزاست شنيدن عرفان از لب هاي كوچكت. پدر مي گويد بگو «يك» و زينب(س) با لحن شيرين كودكانه تكرار مي كند «يك». پدر مي گويد بگو «دو» و زينب(س) كه از جويبار مهر خدا آب معرفت نوشيده است، زينب(س) كه به سرچشمه زلال وحي متصل است، زينب(س) كه در دامن خداشناسي فاطمه(س) رشد كرده است، هرچند كودك است اما «دو» نمي گويد و چراي پدر را پاسخ مي دهد كه «زباني كه به يك گشوده شد به دو باز نمي شود». سلام بيكران خدا بر تو اي دردانه ولي خدا.
احتمال اول: از فيض كاشاني است كه ميفرمايد: براي خداوند هفتاد هزار حجاب از نور و ظلمت است از اين هفتاد هزار 7 حجاب براي رسول اكرم (ص) باقي مانده است.
احتمال دوم: امام ره اين احتمال را از علامه مجلسي «ره» نقل مينمايد كه مقصود اين است: چطور ميتوان بندهاي (رسول اكرم) را توصيف كرد كه خداوند كه از بندگان به هفت حجاب پنهان است، اطاعت از او را (رسول اكرم) در زمين مثل طاعت خود (خدا) در آسمان قرار داده است. علامه مجلسي ره در اينجا مراد از سبع حجاب را هفت آسماني كه وحي حق از ماوراء آنها توسط پيامبر به ما ميرسد گرفته است.
احتمال سوم: قريب به اين احتمال، ولي هفت حجاب را حجب نوريه اسمائيه گرفتهاند.
احتمال چهارم: معناي حديث اين طور ميشود: چگونه ميتواند بندهاي را توصيف كرد كه حق تعالي محتجب نموده او را به هفت حجاب الخ. هفت حجاب از طبيعت تا مرتبه مشيت مطلقه.
بررسي: اين هفت حجاب مربوط به حجب نوريه كه مخصوص رسول اكرم مي باشد و مقصود آنرا خدا و رسول الله و ائمه ميدانند گفته شد مقصود آن هفت حجب يا هفت آسمان يا هفت حجب نوريه سمائيه يا هفت حجب از طبيعت تا مشية مطلقه رسول اكرم است كه اين سه قول را از علما ذكر كرديم.
و اين هفت حجاب در اين حديث عمومي نبود و مخصوص رسول اكرم بود. والله عالم باالصواب.
و اما حجب هفت گانهاي كه در فرمايش حضرت امام راحل در سرّ الصلوة ص 129 آمده است اين است كه ميفرمايد:
هشام به حضرت موسي ابن جعفر «ع» ميگويد: به چه علت تكبيرات مستحبه اول هر نماز هفت تكبير شد؟
امام (ع) ميفرمايد: خداوند هفت آسمان و زمين را هفت طبقه و حجب را هفت حجاب خلق كرد،
وقتي رسول اكرم شبانگاه به معراج رفت و ميان او مقام پروردگار، قاب قوسين او ادني بيشتر فاصله نبود، خداوند تبارك و تعالي براي رسول اكرم يك حجاب از هفت حجاب را برداشت.
رسول اكرم هم يك تكبير گفتند. حضرت رسول كلماتي كه در اول نماز مي خوانند را قرائت فرمودند.
حجاب دوم برداشته شد، باز رسول اكرم تكبير گفتند، و هر حجابي كه برداشته مي شد يك تكبير مي گفتند تا حجاب هاي هفت گانه مرتفع شد و هفت تكبير كامل شد. بعد از گفتن هفت تكبير، خداوند متعال فرمود: الان به مقام مخصوص من رسيدي. پس نام مرا بر زبان جاري كن.
بعد از اينكه گفته شد حديثي كه عدد هفت حجاب داشت مربوط به پيامبر (ص) بود، گفته ميشود حجب ميان خلق و حق زياد است و قابل شمارش نيست. همين طور كه در حديث اشاره شدان لله سبعين حجاب من نور و ظلم.
حجابهاي ظلماني عبارت از حجاب هاي معصيت و حجابهاي نوري عبارت از حجابهاي فضائل و كمالات و مكاشفات است و انسان سالك در مثالي كه از امام راحل «ره» نقل شد، مانند مسافري كه وقتي تمام ديوارهاي وطن را پشت سر گذاشت و ديوارها را نديد مسافر ميشود، وقتي تمام چيزهايي كه غير خداست (تعينات مادي و معنوي) را نديد و مانند مسافر در راه توقف نكرد و هر حجاب نوري و ظلماني را با قدم همت و ايمان طي كرد و هميشه مقام پروردگار را در نظر داشت به مقام پروردگار نزديك ميشود. آنوقت است كه ميتواند به اذن پرودرگار كار خدايي بكند.
[1] -دائره المعارف تشيع، ج 6، ص 81.
[2] -چهل حديث امام «ره»، ص 625.
[3]-وَ مَنْ يُهاجِرْ في سَبيلِ اللّهِ يَجِدْ فِي اْلأَرْضِ مُراغَمًا كَثيرًا وَ سَعَةً وَ مَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهاجِرًا إِلَي اللّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَي اللّهِ وَ كانَ اللّهُ غَفُورًا رَحيمًا
كسي كه در راه خدا هجرت كند، جاهاي امنِ فراوان و گستردهاي در زمين مييابد. و هر كس بعنوان مهاجرت به سوي خدا و پيامبر او، از خانه خود بيرون رود، سپس مرگش فرا رسد، پاداش او بر خداست؛ و خداوند، آمرزنده و مهربان است. (سوره نساء، آيه 100)
[4] -احياء العلوم، ج 3، ص 80.
[5] -احياء العلوم، ج 3، ص 81.
[6]-فَتَعالَي اللّهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ وَ لا تَعْجَلْ بِالْقُرْآنِ مِنْ قَبْلِ أَنْ يُقْضي إِلَيْكَ وَحْيُهُ وَ قُلْ رَبِّ زِدْني عِلْمًا (طه 114)
پس بلندمرتبه است خداوندي كه سلطان حقّ است! پس نسبت به (تلاوت) قرآن عجله مكن، پيش از آنكه وحي آن بر تو تمام شود؛ و بگو: «پروردگارا! علم مرا افزون كن!»
[7] -آداب الصلوة، ج 2، ص 117.
[8]-كافي ج 2 ص 182 حديث 16.
http://www.hawzah.net
معاوية بن عمار گويد:امام صادق(ع) دستمال (بقچه) زردي از ديبا داشت كه تربت امام حسين(ع) در آن بود و هنگام نماز آن را بر سجاده خويش ميريخت و بر آن سجده ميكرد و ميفرمود:سجده بر تربت حسين(ع)، هفت پرده (آسمان) را ميشكافد (و نماز را به درجه قبول ميرساند).(1)
مراد از حجابهاي هفتگانه، طبق آيات و روايات متعدد، مانعين صعود و قبول اعمال انسان در آسمانهاي هفتگانه است.
قرآن مجيد در سورههاي فصّلت و طلاق و نوح و ملك و نبأ از آسمانهاي هفتگانه سخن ميگويد، چنان كه در سوره ملك آيه دوم ميفرمايد:"الذي خلق سبع سموات طباقاً؛ خدايي كه هفت طبقه آسمان آفريد".
نيز در سوره نبأ آيه دوازدهم ميفرمايد:"و بنينا فوقكم سبعاً شداداً؛ بر فرازتان هفت آسمان استوار برافراشتهايم".
در روايتي از بحارالانوار، معاذ بن جبل از پيامبر گرامي حديث مفصّلي را نقل ميكند كه به اين شرح است:
معاذ بن جبل گويد:حديثي را از پيامبر(ص) شنيدم كه اگر اين حديث را حفظ كني، به تو نفع خواهد داد. فرمود:
همانا خداي سبحان قبل از آن كه آسمانهاي هفتگانه را خلق كند، هفت فرشته را خلق كرد. سپس در هر آسماني، ملكي را قرار داد كه بر در ورودي اين طبقات آسمانها قرار گيرند تا حافظان عمل انسان، عمل او را از صبح تا غروب يادداشت كنند.
سپس حافظان و نگهبانان انسان، عمل او را بالا ميبرند. براي اين عمل نوري است همانند نور خورشيد، تا اين كه به آسمان دنيا ميرسد.
در اين جا است كه جلوي عمل انسان گرفته ميشود، كه اين خود يك حجاب از حجابها و پردههاي هفتگانه آسمانها است.
در اينجا به عمل انسان دستور ماندن ميدهند.
پس اگر صاحب اين عمل، داراي گناهي باشد، مثلاً غيبتي كرده باشد، فرشته غيبت مانع ورود اين عمل به طبقات و حجابهاي ديگر آسمان ميشود و ميگويد كه اين را خداي سبحان به من امر فرموده است. ممكن است اين عمل به آسمان دوم برسد كه در آن جا هم ملكي است كه اگر صاحب اين عمل با عملش قصد دنيوي داشته است، باز مانع بالا رفتن اين عمل به طبقه سوم آسمان ميشوند، مگر اين كه اين عمل با صدقه و نمازي همراه باشد.
همين طور تا آسمان هفتم، در هر طبقه ملكي است كه اگر خداي ناكرده، انسان عجب يا حسد يا بي رحمي و امثال آن را در دنيا داشته باشد، جلوي اعمال گرفته ميشود.(2)
بنابراين اگر كسي بر تربت امام حسين(ع) از روي اخلاص و ايمان سجده كند، حجابها و پردههاي هفتگانه آسمان را كنار ميزند و عمل خود را به آسمان هفتم و مرتبه قبول خداي سبحان ميرساند.
پينوشتها:
1 - معارف و معاريف، ج3، ص 523 - 533.
2 - علامه محمد باقر مجلسي، بحارالانوار، ج67، كتاب ايمان و كفر، حديث 20، ص 246 - 248، چاپ بيروت.
معني حجاب هاي هفتگانه اي كه در آداب الصلاة امام راحل آمده است
حجاب در اصطلاح عرفا عبارت است از انطباع صور كائنات در قلب (قلب انسان را ماديات پر كند) بنحوي كه مانع از تجلي نور حق گردد. حجاب در نزد عارفان به حجابهاي نوراني و ظلماني تقسيم ميشود و اين نيز گرفته شده از روايات نبوي «ص» و ائمه معصومين عليهم السلام است.
حجب ظلماني در عالم جسماني است و حجب نوراني در ماوراء الطبيعه كه مجرداتند، ميباشد.
اين حجابها آدمي را از مشاهده ملكوت و جمال حق كه كمال حقيقي است، باز ميدارد. پس انسان سالك براي وصول به شمس حقيقت بايد از اين حجابها خلاصي يابد تا فاني در حق و باقي در حق گردد.[1]
حضرت امام راحل «ره» ميفرمايد[2]: «اول شرط تحقق سير الي الله، خروج از بيت مظلم نفس و خودي و خود خواهي است
چنانچه در سفر حسي عيني تا انسان به منزل و جايگاه خويش است، هر چه گمان مسافرت كند بگويد من مسافرم، مسافرت تحقق پيدا نكند، مگر به خروج از منزل و اختفاي آثار بد، همين طور اين سفر عرفاني الي الله و مهاجرت شهودي، تحقق پيدا نكند مگر به خروج از بيت مظلم نفس و اختفاي آثار آن.
تا جولان تعينات و دعوت اذان كثرت در كار است، انسان مسافر نيست، گمان مسافرت است و دعوي سير و سلوك است، قال الله تبارك و تعالي:«وَ مَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهاجِرًا إِلَي اللّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَي اللّهِ وَ كانَ اللّهُ غَفُورًا رَحيمًا»[3](پايان كلام امام ره)
موانع سير و سلوك:
مانع از وصول و رسيدن به قرب خداوند، حركت نكردن و به راه نيافتادن است و مانع از حركت نكردن، اراده نكردن است و مانع از اراده نكردن، عدم ايمان است و سبب عدم ايمان، هدايت نشدن است.[4]
و كسي كه اراده سير و سلوك مينمايد، شرط اولش اين است كه سدّها و حجابهاي بين خودش و خداي خودش را برطرف كند و سدّها، مال و تعصب و جاه توأم با معصيت ميباشد.[5]
و اما حجابهايي كه در آداب الصلوة ج 2، ص 110 به آن اشاره شده است، حجابهاي است مه مانع بهره بردن كامل از قرآن مي شود، نه حجابهاي ميان خلق و حق و حجابهاي مصطلح عرفاني.
امام راحل «ره» ميفرمايد: بر متعلم و مستفيد از كتاب خدا لازم است كه يكي ديگر از آداب مهم را بكار ببرند تا استفاده حاصل شود و آن رفع موانع استفاده است كه ما از آنها تعبير ميكنيم به حجب بين مستفيد و قرآن و اين حجاب ها بسيار است كه ما به بعضي از آنها اشاره ميكنيم:
يكي از حجابهاي بزرگ، حجاب خود بيني است كه شخص متعلم خود را بواسطه اين حجاب مستغني ببيند.
خلاصه برداشت از حجاب اول كه امام ره ذكر ميكند اين است كه آن كمالي كه دارد مانع شود و طبق همان فني كه دارد، در فهم قرآن به آن بسنده كند و از افكار علما در فنون ديگر استفاده نكنند و حال اينكه موسي (ع) در مقابل خضر به علم خودش بسنده نكرد و حضرت ابراهيم (ع) از پروردگار ايمان و اطمينان شهودي خواست و"قل رب زدني علما"[6] درباره حضرت رسول «ص» نازل شده، كه انبيا به آنچه داشتند بسنده نكردند و از خدا زيادهاش را خواستند.
امام راحل ميفرمايد: حجاب ديگر حجاب آراء فاسده و مسالك و مذاهب باطل است و خلاصه آنچه در اين مبحث توسط حضرت امام ره بيان شده را ميتوان چنين بيان نمود كه معني اين حجاب، آن عقائد فاسدي است كه در ذهن رسوخ كرده، مانند اينكه پنداشته است راه معرفت الله بكلي مسدود است و دنبال فهم آياتي كه راجع به معرفت است نرود و حال اينكه معرفت الله غايت بعثت انبياء است، الخ.
يكي ديگر از حجب كه مانع از استفاده از قرآن است، اعتقاد به آن است كه جز آنكه مفسرين نوشته يا فهميدهاند، كسي را حق استفاده از قرآن شريف نيست و تفكر و تدبر در آيات شريفه را با تفسيري كه ممنوع است اشتباه نمودهاند......
در صورتي كه استفاده اخلاقي و ايماني و عرفاني بهيچ وجه مربوط به تفسير نيست تا تفسير به راي باشد..... پس محتمل است تفسير به راي راجع به آيات احكام باشد كه دست آرا و عقول از آن كوتاه است و از ائمه سلام الله عليهم بايد اخذ شود.
يكي ديگر از حجب كه مانع از فهم قرآن شريف است، حجاب معاصي و كدورات حاصله از طغيان و سركشي نسبت بساحت مقدس پروردگار عالميان است كه قلب را حاجب شود از ادارك حقائق الخ.
يكي ديگر از حجب غليظه كه پرده ضخيم است بين ما و معارف و مواعظ قرآن، حجاب حب دنيا است كه بواسطه آن قلب تمام هم خود را صرف آن كند و وجهه قلب يكسره دنيا مي شود و قلب بواسطه اين محبت از ذكر خدا غافل شود الخ.[7]
در اين صفحات، از آداب الصلوة كه ذكر كرديم، پنج حجاب در رابطه با فهم معاني و معارف و مواعظ قرآن امام راحل ذكر مي فرمايد كه بطور مختصر و خلاصه ذكر كرديم.
و اما فرمايش امام راحل «ره» در كتاب "چهل حديث" راجع به هفت حجاب كه بطور خلاصه نقل ميكنيم آن است كه ميفرمايد: در اين فقره از حديث شريف كه ميفرمايد:"كيف يوصف عبدا احتجب الله عز و جل بسبع"[8]احتمالاتي دادهاند كه بعضي از آنها را ذكر ميكنيم:
...!
القاب حضرت زينب سلام الله عليها
القاب حضرت زينب سلام الله عليها:
عالمة غير مُعلمةٍ: داناى نياموخته.
فهيمة غيرَ مُفهِّمةٍ: فهميده بى آموزگار.
كعبة الرَزايا: قبله رنجها.
نائبة الزهراء: جانشين حضرت زهرا سلام الله عليها.
نائبة الحسين: جانشين حضرت حسين عليه السلام.
مَليكة الدنيا: شهبانوى گيتى.
عَقيلة النِساء: خردمند بانوان.
عَديلة الخامس مِن اهل الكِساء: همتاى پنجمين نفر از اهل كساء.
شريكة الشهيد: انباز شهيد.
كفيلة السجاد: سرپرست حضرت سجاد.
ناموسُ رَواق العَظمةِ: ناموس حريم عظمت و كبريايى.
سيدة العقائل: بانوى بانوان خردمند.
سرّ ابيها: راز پدرش على عليه السلام.
سُلالة الولاية: فشرده و خلاصه و چكيده ولايت.
وَليدةُ الفصاحة: زاده شيوا سخنى.
شَقيقة الحَسن: دلسوز و غمخوار حضرت حسن عليه السلام.
عَقيلة خِدر الرسالة: خردمند پرده نشينان رسالت.
رضيعة ثدىِ الولاية: كسى كه از پستان ولايت شير خورده.
بليغة: سخنور رسا.
فصيحة: سخنور.
صديقة الصغرى: راستگوى كوچك(در مقابل صديقه كبرى سلام الله عليها).
المُوثقة: بانوى مورد اطمينان.
عقيلة الطالبين: بانوى خردمند از خاندان حضرت ابوطالب(طالبيين).
الفاضلة: بانوى با فضيلت.
الكاملة: بانوى تام و كامل.
عابدة آل على: پارساى خاندان على عليهم السلام.
عقلية الوحى: بانوى خردمند وحى.
شمسة قَلادَةِ الجَلالةِ: خورشيد منظومه بزرگوارى و شكوه.
نَجمة سَماءِ النَبالة: ستاره آسمان شرف و كرامت.
المعصومة الصغرى: پاك و مطهره كوچك(در مقابل صديقه كبرى سلام الله عليها).
قرينة النَوائِب: همدم و همراه ناگوارى ها.
المحبوبة المصطفى: مورد محبت و محبوب حضرت رسول صلي الله عليه و آله.
قرة عين المرتضى: نور چشم حضرت على عليه السلام.
صابرة محتسبة: پايدارى كننده به حساب خداوند براى خداوند.
عقيلة النبوة: بانوى خردمند پيامبرى.
رَبَة خِدرِ القُدس: پرورنده پرده نشينان پاكى و تقديس.
قبلة البَرايا: كعبه آفريده شدگان.
رَضيعَة الوحى: كسى كه از پستان وحى شير مكيده است.
بابُ حِطَةِ الخَطايا: دروازه آمرزش گناهان.
حَفَرَةُ علىٍ و فاطمةٍ: مركز جمع آورى دوستى و محبت على (عليه السلام ) و فاطمه (سلام الله عليها).
رَبيعَةُ الفضل: پيش زاده فضيلت و برترى.
بطلة كربلاء: قهرمان كربلا.
عظيمةٌ بلواها: بانويى كه امتحانش بس بزرگ بود.
عقلية القريش: بانوى خردمند از قريش.
الباكية: بانوى گريان.
سليلة الزهراء: چكيده و خلاصه حضرت زهرا سلام الله عليها.
امنية الله: امانت دار الهى.
آيةٌ مِن آيات الله: نشانى از نشانه هاى خداوند.
مظلومةٌ وحيدة: ستمديده بى كس
...
...
نوروز مانند شب تار است ياران
چشم بهار از گريه خونبار است ياران
جايي كه اشك مصطفي ازديده جاريست
گل هم به چشم دوستان خار است ياران
تبريك در ماه غم زهرا حرام است
مهدي از اين تبريك بيزار است ياران
بي معرفت باشم اگر تبريك گويم
وقتي كه پيغمبر عزا دار است ياران
تبريك چون گويم كه دخت مصطفي را
خون جگر جاري به رخسار است ياران
راه گلستان را به روي دل ببنديد
زهرا ميان درب و ديوار است ياران
زهراست برما مادرو بايد بدانيم
مادر به ما ، در حشر غمخوار است ياران
بلبل شده در بوستان هم ناله با گل
گل ، زارتر ازگل به گلزار است ياران
ما چون خريدار غم زهرا نباشيم
زهرا غم مارا خريدار است ياران
روزي كه از فرزند مادر مي گريزد
زهرا براي شيعيان يار است ياران
دريايي از خون جاري از چشم تر ماست
نوروز ايام عزاي مادر ماست
استادغلامرضاسازگار
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: در عربستان زير پيراهنم نام يا علي (ع) مينويسم و در صورت گل زدن آن را نشان ميدهم تا چشم وهابيها در آيد.
مراسم ديدار با حضرت آيت ا... خامنه اي ولي امر مسلمين جهان، ساعت 15 و 30 دقيقه روز پنج شنبه اول فروردين ماه سال 1392 در رواق امام خميني (ره) حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار مي شود
...
ياور1 : درس ها و مشق هاي زيبا :
يكي از محافظان مقام معظم رهبري در خاطره اي گفت: يك روز كه مقام معظم رهبري به كوههاي اطراف تهران براي كوه پيمايي رفته بودند، با دختر و پسري دانشجو برخورد مي كنند كه به لحاظ ظاهري وضع نامناسبي داشتند.
آنها به يك باره در مقابل گروه ما قرار گرفتند و فرصت جمع و جور كردن و رسيدگي به وضع ظاهري خودشان نداشتند از رفتار آنها مشخص بود كه خيلي ترسيده بودند واينگونه به نظر مي رسيد كه آنها تصور مي كردند كه الآن آقا دستور دستگيري آنها را فورا صادر خواهد كرد. ولي برخلاف تصور آنها آقا با آنها سلام و عليك گرمي كرد و پرسيد كه شما زن و شوهر هستيد؟(البته آقا مي دانست)؛ آن پسر وقتي با خلق زيباي آقا مواحه شد، واقعيت را گفت؛ و جواب داد خيرمن و اين دختر دوست هستيم.
آقا ابتدا در باره ورزش و مزاياي آن با آنها صحبت كرد و بعد فرمود : بد نيست صيغه محرميتي هم در ميان شما برقرار شود و شما با هم ازدواج كنيد. آقا به آنها پيشنهاد داد كه اگر مايل بوديد در فلان تاريخ بيائيد، ومن هم آمادگي دارم كه شخصا خطبه عقد شما را بخوانم. آن دو خدا حافظي كردند و طبق قرار همراه خانواده خود در همان تاريخ به محضر ايشان رسيدند .
آقا هم خطبه عقد آن دو را جاري كردند . با برخورد كريمانه ايشان اين دو جوان مسير زندگي خود را تغيير دادند آن دختر غير محجبه به يك دختر محجبه و معنوي و آن پسر دانشجو هم به يك جوان مذهبي مبدل شدند.(منبع: نشريه ماه تمام ،شماره ۳،ص۱۷).
...
حضرت امامزاده صالح (ع) فرزند امام هفتم شيعيان امام موسي بن جعفر (ع) وبرادر امام رضا (ع) است. درزمان حكومت بني عباس مأمون به قصد فريب دادن مردم و موجه نشان دادن دستگاه عباسي حضرت امام رضا(ع) را به عنوان وليعهدي به طوس دعوت كرد. متعاقب اين امر و عزيمت حضرت رضا (ع) خاندان و منسوبين حضرت كه در مدينه وبغداد ساكن بودند به قصد زيارت والتزام در ركاب حضرت به سوي ايران حركت كردند. از جمله كاروان هايي كه جانب ايران حركت كرد، كارواني بود كه حضرت امامزاده صالح (ع) وتني چند از برادران بزرگوارشان در آن بودند.
هديه به روح مقدس حضرت امامزاده صالح عليه السلام و شهدا و علما و صلحا و مومنين و مومنات مدفون در جوار اين امامزاده عظيم الشان صلوات و فاتحه
اللهم صل علي محمد وآل محمد و عجل فرجهم
.....
پيغمبر گرامى خدا (ص ) فرمود:
هرگاه بنده بسم الله الرحمن الرحيم را قرائت كند، شيطان از وى بگريزد.
...
كلامي از شيخ بهايي:
آدمي اگر پيامبر هم باشد از زبان مردم آسوده نيست، زيرا:
اگر بسيار كار كند، ميگويند احمق است !
اگر كم كار كند، ميگويند تنبل است !
اگر بخشش كند، ميگويند افراط ميكند !
اگر جمع گرا باشد، ميگويند بخيل است !
اگر ساكت و خاموش باشد، ميگويند لال است !
اگر زبان آوري كند، ميگويند وراج و پر گوست !
اگر روزه برآرد و شبها نماز بخواند، ميگويند ريا كار است !
و اگر نكند، ميگويند كافر است و بي دين
امان از زبان سرخ كه مي دهد سر سبز به باد.....
آيت الله حسين نوري همداني با تاكيد بر اينكه مسئولان كشور بايد عمل به فرمايشات رهبري را مورد توجه قرار دهند، ادامه داد:نبايد كاري كرد كه فضاي كشور ملتهب شود
به گزارش گروه سياسي "ره به ري" : آيت الله نوري همداني از مراجع تقليد در خصوص مسائل اخير كشور گفت: نظر من نسبت به اين مسائل همانند نظر آيت الله العظمي صافي گلپايگاني است.
به گزارش فارس، آيت الله حسين نوري همداني امروز در واكنش به اتفاقات اخير كشور تصريح كرد: نظر اينجانب در خصوص مسائل اخير كشور همان نظر آيت الله العظمي صافي گلپايگاني است.
وي با تاكيد بر اينكه مسئولان كشور بايد عمل به فرمايشات رهبري را مورد توجه قرار دهند، ادامه داد:نبايد كاري كرد كه فضاي كشور ملتهب شود.
اين مرجع تقليد بيان كرد: مسئولان كشور بايد نسبت به خدمت رساني به مردم اهتمام جدي داشته باشند.
بر اساس اين گزارش امروز حضرات آيات صافي گلپايگاني و مكارم شيرازي در سخناني نسبت به برگزاري جشن استقبال از نوروز و انجام كارهاي خلاف شرع در اين جشن هشدار دادند و خواستار رسيدگي مسئولان امر به اين مسئله شدند
...
.
ثبت نام از دانشجويان علاقه مند سفر به عتبات بصورت پياده همچنان ادامه دارد.
به گزارش گروه سياسي "ره به ري" :
انجمن دانشگاهي توسعه علمي و فرهنگي عتبات عاليات اقدام به برگزاري اردوي پياده روي در ايام نيمه شعبان كرده است.
11)مسئوليت عدم ارسال به موقع مدارك و يا ناقص بودن آن به عهده متقاضي مي باشد و انجمن در برابر حذف افراد از اردو بر اساس مطالب مذكور مختار است
...
..
..
..
امير مؤ منان در مسجد كوفه بالاى منبر خطبه مى خواند. مردى برخاست كه به او ذعلب مى گفتند، داراى زبانى بليغ در خطبه و قلبى شجاع بود. گفت : اى امير مؤ منان ! آيا پروردگارت را ديده اى ؟ حضرت فرمود: واى بر تو اى ذعلب ! من خدايى را كه نبينم ، نمى پرستم . پرسيد: اى امير مؤ منان ! پس چگونه او را ديده اى ؟ فرمود: واى بر تو اى ذعلب ! ديدگان با مشاهده او را نمى بينند؛ ولى قلب ها با حقايق ايمان او را مى بينند. واى بر تو اى ذعلب ! خداى من چنان لطيف است كه لطفش به وصف در نمى آيد و چنان عظيم است كه با عظمت وصف نمى گردد و چنان بزرگ كبرياست كه با بزرگى وصف نمى شود. در جلالت چنان جليل است كه با غلظت وصف نمى شود. قبل از هر چيز است و نمى شود گفت : پيش از چيزى است . بعد از هر چيز است و نمى شود به او بعد گفت : اشياء را خواسته ، اما نه با همت . درك كرده است ، اما نه با خدعه . در همه اشياست ، اما با آن ها مخلوط نيست و از آن ها هم جدا نيست . ظاهر است ، نه به شكل مباشرت . متجلى است ، نه با ديدن . دور است ، نه با مسافت . قريب است ، نه با نزديك شدن . لطيف است ، نه با جسم داشتن ، موجود است ، نه بعد از عدم . فاعل است ، نه به اضطرار. صاحب تقدير است ، نه با حركت زياد مى شود، نه با اضافه . شنواست ، نه با آلتى بيناست ، نه با اءداتى . اماكن حاوى او نمى شوند و اوقات او را شامل نمى گردند، صفات او را محدود نمى كنند و خواب او را نمى گيرد. هستى او از اوقات سبقت جسته ، وجودش از عدم و ازلش ، از ابتدا پيشى گرفته است . با خلق مشاعر فهميده مى شود كه كسى براى او مشاعر قرار نداده و با تجهير جواهر فهميده مى شود كه جوهر ندارد و با ضد قرار دادن ميان اشيا فهميده مى شود كه او ضد ندارد و با خلق تقارن ميان اشيا فهميده مى شود كه او قرين ندارد. نور را ضد ظلمت قرار نداده است و خشكى را ضد ترى و زيرى را ضد نرمى ، و سردى را ضد گرمى ، متباين ها را با هم جمع كرده و ميان چيزهايى نزديك ، دورى افكنده است كه با تفريق ، بر مفرق و با تاءليف ، بر مؤ لف دلالت مى كند. و اين سخن خداى تعالى است و من كل شى ء خلقنا زوجين لعلكم تذكرون . ( ۱ ) ميان قبل و بعد، فاصله انداخت تا معلوم شود كه او قبل و بعدى ندارد و موجودات با غرايزشان گواه اند كه آفريننده غريزه آن ها، غريزه ندارد و با موقت بودن شان اعلام مى كنند كه براى قرار دهنده وقت آن ها وقتى نيست . ميان موجودات حجاب و مانع قرار داده تا معلوم شود ميان او و خلقش حجابى نيست . پروردگار است ، بدون اين كه خود پروردگارى داشته باشد و اله است ، بدون اين كه خود الهى داشته باشد. عالم است ، بدون اين كه معلوم باشد. سميع است ، بدون اين كه مسموع باشد. ( ۲ )
...
...
..
همان طور كه در عاشورا عده اي ايستادند كه امام حسين(ع) نماز بخواند ما هم بايستيم كه آقا دو ركعت نماز بخواند دو ركعت به مردم ذكر بگويد، دو ركعت با مردم حرف بزند. متأسفانه خيلي ها پشت سر آقا رفتند نه براي ولايتمداري بلكه براي تير نخوردن و ايشان خيلي جلوتر از ما است.
حاج حسين يكتا با تاكيد بر اينكه انتقال اخبار بايستي بصورت شفاف و روشن براي مردم صورت بگيرد تصريح كرد: خبر را براي مردم طوري بگوييد كه مطالب برايشان جا بيفتد. تاريخ، غرور، دار و ندارمان و شهدا را بگوييم. آينده روشن را ترسيم كنيم. صبر عاشورايي و كربلايي در شرايط تحريم ها را با تحليلي درست تبيين كنيم. مردم ما خداپرستند مهم اين است كه مردم يقين كنند و به رسانه اعتماد كنند و بگويند اين سايت به موقع و متقن مي گويد و اگر هم اشتباهي مرتكب شود سريعا عذر خواهي مي كند.
بايد سپري براي ولايت فقيه باشيم نه اينكه جلوتر از منويات رهبرحركت كنيم، نگاه كردن به ديده بان و مركز پيام ودرست حركت كردن منظور ماست. رزمنده اي كه جلو تر از فرمانده در قرار گاه حركت مي كند نمي توان گفت اين جلوتر از فرمانده حركت مي كند پس اشتباه كرد، بلكه جلو افتاده كه تير بلا را بخورد، هميشه دعا كنيد اين طوري بلا گردان آقا باشيد. همان طور كه در عاشورا عده اي ايستادند كه امام حسين(ع) نماز بخواند ما هم بايستيم كه آقا دو ركعت نماز بخواند دو ركعت به مردم ذكر بگويد، دو ركعت با مردم حرف بزند. متأسفانه خيلي ها پشت سر آقا رفتند نه براي ولايتمداري بلكه براي تير نخوردن و ايشان خيلي جلوتر از ما است.
وي خاطر نشان كرد: در بيداري اسلامي، تمدن بين الملل و در سبك زندگي ما هنوز الفباي تقوا را نمي دانيم به همين دليل خيلي از كارها، حركات ، گفتار و شنيده ها و مجلس هاي ما بوي آنچه را كه خدا و امام زمان(عج) راضي است نمي دهد لذا خيلي ها حركت مي كنند اما بركت ندارد.
رئيس قرارگاه خاتم الاوصيا در تشريح اهميت و جايگاه رسانه هاي ارزشي گفت: امروزه عرصه فضاي مجازي و دسترسي به اينترنت و تكنولوژي است و حضور اين تكنولوژي در تمام خانه ها و موبايل ها ملموس است. مردم به راحتي مي توانند به آن دست پيدا كنند و اين وجه تمايز اين رسانه ها با مطبوعات است. جذابيت روزنامه و قدمت آن يك نوع پيام و اثر دارد ولي به دليل فراگير بودن فضاي سايبري ضرورت دارد كه بچه هاي ارزشي دور هم جمع شوند و كم و كسري ها را شناسايي كنند.
رئيس قرارگاه خاتم الاوصيا گفت: يكتا به تعامل رسانه هاي ارزشي با يكديگر تاكيد كرد و افزود: بايد تبادل اطلاعات وجود داشته باشد. هدف از اين كارها مقدمه رفتن به يك جبهه است و ما هرچه جلوتر مي رويم نيروي ما نيز بايد قوي و قدرتمندتر شود. اينها مقدمه آن جمع حزب الله سايبراست.
يكتا به تعامل رسانه هاي ارزشي با يكديگر تاكيد كرد و افزود: بايد تبادل اطلاعات وجود داشته باشد. هدف از اين كارها مقدمه رفتن به يك جبهه است و ما هرچه جلوتر مي رويم نيروي ما نيز بايد قوي تر شود و قدرت بيشتر شود. اينها مقدمه آن جمع حزب الله سايبراست.
...
..
...
هر شكلاتي، كاكائويي نيست
در ايام عيد بيشترين شيرينياي كه در خانهها به چشم ميخورد، انواع و اقسام شكلاتهاي تلخ، شيرين، شيري، سفيد و مغزدار است اما با وجود اين بازهم برخي مهمانان در ديد و بازديدهاي نوروزي يك جعبه شكلات را هديهاي مناسب براي عرض تبريك و تهنيت عيد ميدانند.
حال اين شكلات چه طعم و كيفيتي دارد يا تاريخ مصرف آن به پايان رسيده يا نه بماند. معمولا هم وضع به اينگونه است كه تا يكي دو ماه اول سال نو اين شكلات در ديد و بازديدها دست به دست ميشود. پس بهتر آنكه دستكم در ايام نوروز از خريدن و بردن شيرينيجات به خانه ميزبان اجتناب كنيم.
اما چه تفاوتي ميان انواع شكلاتها وجود دارد؟ آيا خواص شكلاتهايي كه با چربي جانشين كره كاكائو تهيه ميشود در مقايسه با آنهايي كه حاوي كره كاكائوست برابري ميكند؟ از نظر تغذيهاي و درماني مصرف پودر كاكائوي خالص بهتر است يا شكلات تلخ؟ مصرف شكلات براي چه افرادي محدوديت دارد و آيا ميتوان با رويكردي درماني از آن استفاده كرد؟
شكلات يا فرآورده كاكائويي؟
هر شيريني كوچكي كه در تركيب آن 18 تا 22 درصد كره كاكائو به كار رفته باشد، شكلات نام دارد. شكلاتهايي كه فقط حاوي پودر كاكائو باشد و به جاي كره كاكائو در آن از جانشين كره كاكائو استفاده شود فرآورده كاكائويي نام گرفته و شكلاتي همچون شكلات سفيد كه فاقد پودر كاكائو است، اگر با چربي جايگزين كره كاكائو تهيه شود نه شكلات است و نه فرآورده كاكائويي بلكه يك فرآورده روغني به همراه موادي همچون شكر، شيرخشك، مواد نگهدارنده و طعمدهنده است.
اما شايد اين سوال پيش آيد چربي به كار رفته در جانشين كره كاكائو از چه نوع است؟ اين چربي از روغنهاي هيدروژنه گياهي همچون روغن پالم يا چربي حيواني به دست ميآيد كه البته در انواع نامرغوب و تقلبي شكلات از پيه حيوان هم استفاده ميشود، اما چرا از جانشين كره كاكائو استفاده ميشود؟ واقعيت اين است كه نقطه ذوب كره كاكائو برابر دماي بدن است و در مناطق گرمسير سريع ذوب شده و ظاهر محصول را نازيبا ميكند.
به همين دليل توليدكنندگان در استانهاي گرمسير و در فصول گرم سال براساس فرمولاسيون تعريف شدهاي مجبور به استفاده از روغنهاي هيدروژنه با نقطه ذوب بالا هستند.
چربي جانشين كره كاكائو خواص مثبتي ندارد
اما بايد بدانيد چربيهاي جانشين به دليل آن كه هيدروژنه و ميزان اسيد چرب ترانس آن بالاست، مكانيسم عمل روغنهاي جامد را داشته و با افزايش كلسترول بد خون احتمال تجمع پلاكتها در جداره عروق را افزايش و موجب گرفتگي رگها ميشود و خواص مثبت و درماني كره كاكائو را كه فاقد كلسترول است، ندارد.
در نتيجه در هنگام خريد شكلات كاكائويي به تركيبات مندرج بر بستهبندي محصول توجه كنيد. اغلب شكلاتهايي كه با كره جانشين تهيه ميشود قيمت ارزاني داشته و در مقايسه با شكلاتهاي مرغوب تاريخ مصرف كوتاهتري دارد و اگر بخوبي نگهداري نشود به مرور زمان چربي آن اكسيد و رنگ، بو و طعم محصول تغيير ميكند و اگرچه مصرف آن مسموميتزا نيست، اما در طولانيمدت تهديدكننده سلامت خواهد بود.
البته اين را هم بدانيد كره كاكائو قيمت بالايي دارد و برخي توليدكنندگان غيرمتعهد بدون آنكه مصرفكننده را مطلع سازند، در تركيب برخي شكلاتها از جانشين كره كاكائو استفاده و محصول را با قيمتي گران عرضه ميكنند كه اين كار اخلاقي نيست و نوعي تقلب محسوب ميشود.
شكلاتي كه در دماي بدن سريع ذوب نشود و در داخل دهان بماند حاوي چربي جانشين كره كاكائوست.
پودر كاكائو بهتر است يا شكلات آن؟
اما سوالي كه بيشتر خانوادهها از متخصصان علوم غذايي ميپرسند، آنكه آيا پودر كاكائو در مقايسه با شكلاتهاي كاكائويي مزيت بيشتري دارد؟
پودر كاكائوي خالص و شكلات از نظر تغذيهاي دو خوراكي نسبتا متفاوت است. كاكائوي خالص مواد آنتياكسيداني قويتري داشته و از آنجايي كه بيشتر بيماريهاي مزمن همچون بيماريهاي قلبي، ديابت، پرفشاري خون و برخي سرطانها با اختلالات اكسيداني در بدن شروع ميشود، اين محصول بسيار مورد توجه است.
در 100 گرم پودر كاكائوي خشك 150-125 ميليگرم كلسيم نهفته است و غني از مس، آهن، منيزيم و پتاسيم بوده و اگر كم چرب باشد 190كالري، ولي در همين ميزان شكلات معمولي 500 كالري انرژي نهفته است.
در واقع شكلاتها به دليل آنكه حاوي درصدهاي مختلف پودر كاكائو، كره كاكائو، شيرخشك، مواد نگهدارنده و طعمدهنده، به انضمام شكر با نسبتهاي مختلف است، بسياري از خواص خوراكي كاكائو را ندارد و گاهي مضر هم خواهد بود.
البته اين را هم بدانيد براي به دست آوردن پودر كاكائوي خالص و استخراج كره از آن از فرآيندهاي حرارتي استفاده ميشود و اين خود ميتواند از خواص محصول بكاهد، اما مزيت آن از شكلات تلخ فرآوري شده بيشتر است.
مضرات كاكائو را هم در نظر بگيريد
پودر كاكائو با توجه به خواص بي شمارش به دليل تركيبات تئوفيلين طعم بسيار تلخي دارد و به صورت خالص كمتر توليد و مصرف ميشود و از اين روجنبه درماني ندارد و تنها يك محصول فراسودمند است.
اين را هم بدانيد مصرف زياد پودر كاكائو و شكلات تلخ به دليل دارا بودن تركيبات كافئين و تئوفيلين موجب كندي حركات گوارشي و افزايش احتمال يبوست ميشود و مصرف آن براي بيماران روماتيسمي و افراد مضطرب توصيه نميشود.
همچنين درصد بالاي مواد خشك موجود در كاكائو تشديدكننده آلرژي بوده و باعث تحريك تبخال، زخم معده، ريفلاكس معده و بروز كهير در افراد حساس ميشود و به دليل داشتن اگزالات و مس براي كساني كه كليه سنگساز دارند و مبتلا به سيروز كبدي هستند، محدوديت مصرف دارد.
چه شكلاتي بخريم؟
شكلات تلخ بهترين نوع شكلات است و در مقايسه با ساير شكلاتها، از كاكائوي زيادتري تهيه شده و در نتيجه خواص بيشتري دارد، اما برخلاف تصور عامه حاوي شكر و چربي بوده و مصرف زياد آن به بهانه برخورداري از خواص درمانياش، چاقكننده و براي ديابتيها محدوديت مصرف دارد. شكلات سفيد به دليل درصد بالاي چربي چندين برابر شكلاتهاي ديگر كالري دارد و شكلات شيري حاوي شيرخشك بوده، ولي شير افزوده شده به آن موجب افزايش ارزش تغذيهاي محصول نميشود و استفاده از آن براي افرادي كه به پروتئين شير حساسيت دارند منع مصرف دارد.
شكلات قهوه هم سرشار از كافئين بوده و مصرف به اندازه آن نشاطآور و رفعكننده خستگي است. ولي بايد بدانيد مصرف بيش از حد آن اعتيادآور است. در شكلات ميوهاي هم درصدي كاكائو سطح ميوه خشك را پوشانده و در مقايسه با انواع شكلاتها كالري كمتري دارد و از طرفي ميوه درون آن موجب افزايش ارزش تغذيهاي محصول ميشود.
....
...
....
ضد دردها؛ مفيد يا مضر؟
يكي از مهمترين مكانيسمهاي دفاعي بدن براي حفظ سلامت؛ حس درد است. هرگونه فشار، ضربه يا ايجاد التهاب در نقاط مختلف بدن باعث آزادسازي موادي به نام «پروستاگلاندين» ميشود.
اين مواد حسگرهاي رشتههاي عصبي مربوط به درد را تحريك و با تحريك اين رشتهها درد احساس ميشود.ناخوشايند بودن حس درد باعث ميشود كه فرد مجبور شود، شرايط را تغيير دهد.
مثال واضح ديگر در مورد درد، دندان است. وقتي دندانها خراب ميشود، درد احساس ميشود. ايجاد درد باعث ميشود فرد درصدد ترميم يا كشيدن دندان برآيد.
حال اگر حس درد وجود نداشته باشد التهاب و تخريب پيشروي ميكند و ممكن است استخوانهاي فك دچار عفونت شود و عفونت استخوان فك فرد را كاملا از پا درآورد.
آسپرين سردسته داروهاي ضددرد است كه توانسته است بر زمان غلبه كند. غلبه بر زمان اصطلاحي است كه فقط براي تعداد اندكي دارو كه توانسته است طي دهههاي متمادي در بازار دارو دوام آورد و نسلهاي جديد دارو نتوانسته است آنها را كنار بزند، به كار ميرود و آسپرين يكي از مهمترين اين داروهاست.
آسپرين و همخانوادههاي جديدترش شامل بروفن، ديكلوفناك، مفناميك اسيد، ناپروكسن و ايندومتاسين مانع از توليد پروستاگلاندينها ميشود و به اين ترتيب از ايجاد شرايطي كه حس درد را برانگيزد، پيشگيري ميكند. براي اين كار قدرت آسپرين بيشتر از همخانوادههايش است و ضددرد قويتري است.
پروستاگلاندين علاوه بر ايجاد حس كارهاي ديگري نيز انجام ميدهد. مثلا مقاومت مخاط معده بر ضد اسيد معده و پيشگيري از زخم شدن معده يكي از خواص پروستاگلاندين است و به همين دليل آسپرين و همخانوادههايش اگر بيرويه مصرف شود، بخصوص در افرادي كه بيماريهاي كليوي يا كبدي دارند يا پير هستند، ميتواند موجب زخم معده و خونريزي شود.
يكي از ديگر خاصيتهاي پروستاگلاندينها شركت در پروسه انعقاد خون است. به اين ترتيب آسپرين و همخانوادههايش ميتواند مانع انعقاد خون شود. از عوارض ديگر اين داروها اين است كه در كساني كه كليههايشان در مرز نارسايي است، ميتواند باعث حمله نارسايي كليه شود.
نكته مهمي كه بايد به خاطر داشت اين است كه بروز عوارض را بايد با اثر درماني كه براي داروها در نظر ميگيريم، مقايسه كنيم.
به عبارت ديگر اگر درد چندان شديد نيست و قابل تحمل است، بهتر است دارو مصرف نشود، ولي وقتي درد زندگي را تحتالشعاع قرار ميدهد بايد عوارض را پذيرفت و دارو را استفاده كرد. البته گاهي ميتوان از تمهيداتي براي جلوگيري از عوارض استفاده كرد. مثلا ميتوان از ضد اسيدها براي جلوگيري از عارضه زخم معده بهره گرفت.
دكتر رضا كريمي - فوق تخصص بيماريهاي غدد
...
..
..
10 محور اصلي اظهارات دكتر ولايتي در مصاحبه اختصاصي با شبكه الميادين لبنان :
1* تحولات جديدي در جهان اسلام در حال وقوع است
2* تلاش هاي تفرقه افكنانه اي بين شيعه و اهل سنت در حال انجام است
3* دليل اصلي تمركز ما در سوريه جلوگيري از سقوط محور مقاومت در مقابل اسرائيل است
4* نظام سوريه به رياست بشار اسد خط قرمز ماست
5* دولت عراق قدرت و كفايت خود را ثابت كرده است
6* ممكن است در برخي ديدگاه ها با حماس اختلافي داشته باشيم اما امري طبيعي است
7* هر لحظه اي كه مصري ها رغبت خود را براي برقراري روابط اعلام كنند ما آماده هستيم
8* راشد الغنوشي براي احياي ارزش هاي اسلامي اقدامات زيادي انجام داده است
9* احتمال كانديداتوري
10* قدرت حزب الله بيش از پيش افزاي
...
..
...
حضرت آيت الله خامنه اي (حفظه الله تعالي) با فروتني كم نظير پاسخ نامه ي يك دختر 17 ساله را مي دهند و با كمال خضوع و با توجه به خصلت انتقادپذيريشان، در مورد انتقاد اين جوان هيچ توجيهي بيان نمي كنند. پاسخ رهبر معظم انقلاب الگويي است براي همه پيروان راستين ولايت.
به گزارش خبرگزاري حيات، آنچه در زير مي خوانيد نامه يك دختر 17 ساله از تهران است به نام زينب - ن كه به دنبال اقامه نماز جمعه چند سال پيش حضرت آيت الله خامنه اي در روز قدس در دانشگاه تهران به عنوان تذكر به ايشان اينگونه مي نويسد:
«روز قدس مردي -در ميان خطبه هاي شما- بلند شد، مثل اينكه نامه اي داشت، ولي شما چقدر تلخ او را در انظار هزاران نفر شكستيد.»
حضرت آيت الله خامنه اي (حفظه الله تعالي) در پاسخ به اين جوان اينگونه مرقوم مي فرمايند:
«دختر عزيزم؛ از تذكر شما خرسند و متشكرم و اميدوارم خداوند همه ي ما را ببخشد و از خطاهاي كوچك و بزرگ ما -كه كم هم نيستند- در گذرد.
من در باب آنچه شما يادآوري كرده ايد، هيچ دفاعي نمي كنم. گاهي گوينده از تلخي لحن خود به قدر شنونده آگاه نمي شود. در اين موارد همه بايد از خداوند متعال بخواهند كه گوينده را متوجه و اصلاح كند و اگر ممكن شود، به او تذكر دهند. توفيق شما را از خداوند متعال مسئلت مي نمايم.»
منبع: كتاب همره خورشيد، صفحه 72
...
...
به گزارش خبرنگار «نسيم»، وي در ادامه افزود:
- تمدن غرب طرح خود را نهايي كرده است و اين طرح در حال فرسودگي و اضمحلال است.
- ما براي تمام پروژهها و افعال زندگي برنامهريزي داريم به جز تولد يك انسان كه سي سال است در سينما و تلويزيون به مخاطب القاء ميشود.
- هر چه جلوتر ميرويم هم زندگي ديجيتاليتر و هم انسان ديجيتالي ميشود.
- "جوزف استيگليتز"، برنده نوبل اقتصاد معتقد است علم اقتصاد سقوط آزاده كرده است و "واتسون" ميگويد در آينده بايد به سمت "اقتصاد اسلامي" پيش رفت.