در زمان رسول خدا(ص) در مدينه طيبه روزي اصحاب آن حضرت ديدند آفتاب عالم تاب از كوه بالانيامد متحيرانه خدمت پيامبر رسيدند و علت بر نيامدن آفتاب را سئوال كردند
حضرت فرمود به حجره مطهره نور ديده ام فاطمه(س) برويد و بگوييد پدرت مي گويد سر زينب(س) را بپوشان تا آفتاب از كوه بر آورد.
پيام رسول خدا (ص) را به فاطمه اطعر (س) رساندند و همينكهآن حضرت سر زينب (س) را پوشاند آفتاب از پشت كوه بيرون آمد(1)
حرفم اينه با شما كجا بودي رسول الله (ص) در جايي كه زينب (س) روي ناقه عريان و بدون پوشش نشسته بود نا نجيب ها آمدند بالاي پشت بام با سنگ به سر مبارك ميزدند سر را كنار محمل زينب آوردند
بقيه حرفم رو با يان شعر ميگويم:
انگار كربــــلا همه اش بايد اشاره به جريان مدينه باشد،اشاره به يك مادر...
روضه امام حسن كه كلا قصه اش با قصه كوچه مدينه بهم تنيده شده...
حتي در كربلا هم گلهاي امام حسن دوباره ياد آور قصه مدينه شدند...
عبدالله ابن الحسن:
من از امامم،از عمويم،از پدرم دست نخواهم برداشت...
حتي اگر بازويم را ضربه بزنيد...
مثل مادر!!!
قاسم ابن الحسن:
من نميگذارم نزديك عمويم،امامم و پدرم بشويد...
شده حتي اگر پهلويم را بشكنيد...
مثل مادر!!!
مثل مادر كه در كوچه ها...
بگذار اسوده ات كنم بشير
دل زينب(س)براي خلوت مزار جدش پر مي كشد تا به دوراز چشم خونبار ربابو سكينه و سجاد (ع)و اين كاروان داغدارپيراهن كهنه و خونين حسين (ع)رابر سرو روي خويش بنهدو گريه هاي فرو خورده چهل روزه اش را يك سره رها سازد
انا لله و انا اليه راجعون
اطلاعيه شماره دو
ستاد برگزاري مراسم ارتحال حضرت آيةالله العظميحاج آقا مجتبي تهراني
ضمن عرض تسليت رحلت ملكوتي فقيه عارف و مجاهد سالك حضرت آيةااللهالعظمي
حاج آقا مجتبي تهراني به محضر مقدس حضرت بقيهالله الاعظم ارواحنا فداه،
رهبر معظم انقلاب اسلامي، مراجع عظام تقليد، حوزههاي علميه و ملت شريف
ايران، به اطلاع ميرساند، مراسم تشييع پيكر پاك معظمله همزمان با اربعين
سيد و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام روز پنجشنبه 14
ديماه 1391، از ساعت 8 صبح در مدرسه عالي شهيد مطهري واقع در ميدان
بهارستان برگزار ميشود و رهبر معظم انقلاب اسلامي، حضرت آيةالله العظمي
خامنهاي دامت بركاته بر پيكر ايشان اقامه نماز خواهند فرمود.
همچنين مجلس بزرگداشتي از سوي معظمله روز جمعه از ساعت 10 صبح در محل حسينيه امام خميني(ره) برگزار خواهد شد.
مراسم ديگري از سوي بيت آيةالله العظمي حاج آقا مجتبي تهراني روز شنبه از ساعت 9 تا 11 صبح در مسجد جامع بازار تهران برپا خواهد شد.
برنامهها و مراسم بعدي صرفاً از سوي ستاد برگزاري مراسم ارتحال معظم له به آگاهي امت شريف خواهد رسيد.
اربعين؛ فرصتي براي ديدارها، مجالي براي زيارت آسماني ها، طواف حاجيان داغ ديده بر مزار حسين، فرصتي براي يكدله شدن، پيوستن به صاحبان فضيلت و كرامت، آشنايي با عاشقانه هاي هفتاد و دو پروانه.
مرحوم اقا مجتبي تهراني: از خدا حياء كن!
شرم كن!
انجام نده!
حتي فكر معصيت هم نكن.
براي شادي روح حاج آقا مجتبي تهراني فاتحه مع صلوات..
مراسم تشييع پيكر مطهر آيتالله مجتبي تهراني، استاد وارسته اخلاق، صبح فردا در مدرسه عالي شهيد مطهري برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار فرهنگي خبرگزاري آنا، در پي درگذشت آيتالله مجتبي تهراني مشهور به آقا مجتبي تهراني مراسم تشييع پيكر مطهر اين عالم رباني فردا (پنج شنبه)، مصادف با اربعين شهادت حضرت اباعبدالله الحسين(ع)، از ساعت 9 صبح برگزار ميشود.
بنابر اين گزارش؛ مراسم تشييع پيكر مرحوم آيت الله مجتبي تهراني(رضوان الله عليه) صبح فردا، راس ساعت اعلام شده، در مدرسه عالي شهيد مطهري واقع در ميدان بهارستان تهران برقرار است.
گفتني است؛ محل تدفين پيكر پاك مرحوم آقامجتبي تهراني در حرم حضرت عبدالعظيم الحسني مقرر شده است.
اين عالم برجسته ساعت يك بامداد امروز در بيمارستان تهران درگذشت.
وي افزود : همچنين توزيع زيارت عاشورا ، برپايي مراسم شب شعر و نشست آشنايي با آداب و رسوم عزاداري در شهرهاي ايران در سراي محله ايرانشهر از ديگر اقدامات پيش بيني شده مي باشد
سليماني در ادامه خاطر نشان كرد: كنگره شعر "قهر آب" همراه با برگزاري كارگاه ادبيات پايداري در سراي محله ها و تجليل از خادمان اهل بيت (ع) در مساجد و قرائت زيارت عاشورا در مدارس از ديگر اقدامات جهت سوگواري در اين ايام خواهد بود .
وي با بيان جزئيات بيشتر افزود: مسابقه مقاله نويسي دل نوشته هاي حضرت زينب(س)، برگزاري كارگاه كلام نوراني با موضوع بررسي احاديث امام حسين (ع) در سطح مدارس ناحيه ها و برپايي تئاتر وداع عاشورايي در سراي محله ها از ويژه برنامه هايي است كه توسط اين معاونت تدارك ديده شده كه به همراه نشست ادبي و سوگواري اربعين حسيني(ع) و همايش ادبي شعر خواني آييني و نمايشگاه عكس عاشورايي برگزار مي شود.
عن الامام الصادق (ع ): الحياء عشره اجزاء، تسعه فى النسا و واحد فى الرجال . فاذا حاضت الحاريه ذهب جز من حياها، و اذا تزوجت ذهب جز و اذا فترعت ذهب جز، و اذا ولدت ذهب جز، و بقى لها خمسه اجزا فان فجرت ذهب حياوها كله و ان عفت بقى لها خمسه اجزا.
مشكاه الانوار: ص 235، خصال : 205/2
((حياء ده بخش است ، نه تاى آن در زنان و يك جزئش در مردان است . دختر چون عادت شود يك جز از حيائش مى رود، وقتى شوهر كرد بخش ديگر، و هنگامى كه بكارتش رفت جزء ديگر و چون بزايد بخش ديگر هم مى رود و براى او پنج جزء از حياء باقى مى ماند. پس اگر هرزگى كرد و مرتكب گناه شد، تمام حياءش زائل مى شود و اگر پارسايى و پاكدامنى ورزيد، آن پنج جزء برايش باقى مى ماند.))
و اما گريه آنها... يكي بر غريبي است كه در راه علم بميرد... دوم بر زن و مرد سالخورده اي است كه آرزوي فرزند كنند، در آخر عمر پسري نصيبشان شود، خرسند دل شوند و دل به او ببندند كه در آخر كار به ما خدمت كند و پس از مرگ جنازهي ما را تشييع نمايد... آنگاه پسر پيش از پدر ومادر جان سپارد، ملائكه قبل از پدر ومادر بر او بگريند... سوم بر يتيمي كه نيمه شب بيدار شود و گريان سراغ مادر رود، غافل از اين كه مادر مرده، دايه با خشونت فرياد زند: چرا گريه ميكني؟ كودك بينوا متوجه مرگ مادر شده و نا اميد خاموش گردد، ملائكه به حال غربت او بگريند."
زني كه فرشته ها به او مي خندند و تمسخر مي كنند
گاهي اوقات سوالاتي درباره ملائكه براي انسان پيش مي ايد؛ اينكه مثلا ملائك چه شكلي هستند ؟ مي خندند؟مي گريند؟ و…
جالب است بدانيد پيامبر اكرم(ص) نيز اين سوالات را از جبرئيل پرسيده اند ؟
ايشان از جبرئيل پرسيد آيا ملائكه ،گريه و خنده دارند؟
فرمود :آري؟ به سه كس از روي تعجب مي خندند و بر سه كس از روي ترحم ودلسوزي مي گريند.
- از كسي كه سراسر روز را به سخنان چرند و پرند و (يا كارهاي)بيهوده مي گذارند، و چون شب شود نماز عشاء خوانده و باز به بيهودگي خود ادامه مي دهد ،ملائكه مي خندند و مي گويند اي بي خبر از صبح تا شب سير نشدي ،حالا سير مي شوي؟
- دوم :دهقاني كه بيل و كلنگ خود را برداشته و به بهانه تعمير و اصلاح زمين خود ،ديوار مشترك (بين خود و شريكش)را مي سايد تا به سهم خود بيافزايد،ملائكه مي خندند و مي گويند ،آن زمين به آن پهناور ترا سير نكرد اين مختصر تو را سير مي كند؟
- سوم :از زني كه خودش را از نامحرم در زماني كه زنده بود نمي پوشانيد ، بعد از مرگش وقتي كه او را در قبر مي گذارندبدنش را مي پوشانند تا كسي حجم و اندامش را نبيند .ملائكه مي خندند و مي گويند :وقتي كه مورد ميل و رغبت بود او را نپوشانيديد ،حالا كه مورد نفرت و انزجار است او را مي پوشانيد؟
(مواعظ العدديه ص ۱۴۴،۱۴۵)