به گزارش مشرق به نقل از حوزه، در احوالات پدر مرحوم شيخ جعفر شوشتري(ره) آوردهاند كه پسر نابينائي را نزد ايشان آوردند، ايشان هم دست روي چشم بچه گذاشتند و مشغول خواندن سوره حمد شده بودند ...
مرحوم آيتالله العظمي بهجت در سلسله پندها و اندرزهاي خود به مومنين با تاكيد بر اهميت انس با قرآن و عترت، عواقب دوري از اين دو بال رسيدن به ملكوت را گوشزد نمودهاند.
گزيدهاي از توصيههاي اين عارف فقيد تقديم ميگردد
۱-اگر كتابي بود كه عكس اشيا را نشان مي داد، آن كتاب همين قرآن است كه بهشت و جهنم را نشان مي دهد.
۲-اگر درست به قرآن عمل مي كرديم، با عمل خود ديگران را جذب مي كرديم؛ زيرا مردم غالباً – به جز عدّۀ معدود – خواهان و طالب نور هستند.
۳-قرآن كتابي پيامبرساز و جامع كمالات همه انبياء اولوالعزم(ع) است و سزاوار است با گرسنگي و صبر با خرده نان هم شده قرآن كريم را تحصيل و تدريس نمائيم.
شفاي نابينا با قرآن
در احوالات پدر مرحوم شيخ جعفر شوشتري(ره) آوردهاند كه پسر نابينائي را نزد ايشان آوردند، ايشان هم دست روي چشم بچه گذاشتند و مشغول خواندن سوره حمد شده بودند مقداري كه خوانده بودند بچه گفته بود بابا از ميان انگشتان آقا ميبينم و وقتي كه حمد تمام شده بود، همه جا و همه چيز را كاملا ديده بود.
عدهاي از افراد سطحينگر در محضر علامه ملا خليل قزويني(ره) بودند، سوال كردند كه خداوند در قرآن درباره حضرت داود ميفرمايد (وَأَلَنَّا لَهُ الْحَدِيدَ) «آهن را براي او نرم نموديم» در واقع خداوند نحوه ساختن كوره آهنگري و ذوب آهن را به حضرت داوود(ع) الهام نمود تا او آهن را در كوره آتش بگذارد تا ملايم و انعطافپذير باشد. مرحوم قزويني با رد اين توجيه فرمود: او كه پيغمبر خدا بود و شما بعيد ميدانيد كه آهن در دست او نرم و به اختيار او باشد. اين كه چيزي نيست از بنده هم كه پيغمبر نيستم اين كار ساخته است سپس يك مجمعه يا سيني از مس را كه در برابرش بود با دو انگشت مثل قيچي از وسط دو نيم كرد و فرمود: اين گونه خداوند متعال آهن را در دست حضرت داوود(ع) نرم و ملايم نموده بود